Τα τρυπάνια είναι ένας εφιάλτης, κυρίως τα Σαββατοκύριακα το πρωί, όταν ο γείτονας είναι αποφασισμένος να σουλουπώσει το σπίτι του, τη στιγμή που εσύ είσαι αποφασισμένος να αναπληρώσεις τον ύπνο που έχασες όλη την εβδομάδα, χωρίς ξυπνητήρια και snooze. Μα θα συγχρονιστούμε καλέ μου;

Συνήθως δεν συγχρονιζόμαστε βέβαια γιατί ο γείτονας θα παίξει τον μάστορα τη μέρα που εσύ θα θες να κοιμηθείς, γιατί το δικό του βιολογικό ρολόι είναι ρυθμισμένο. Λογικά λέει και την ατάκα «θα κοιμηθώ όταν πεθάνω». 

Πάντως ένας φοιτητής στη Θεσσαλονίκη δεν έγινε έξαλλος με το τρυπάνι του γείτονα επειδή ήθελε να κοιμηθεί. Να διαβάσει ήθελε ο άνθρωπος και δεν τα κατάφερνε από τον θόρυβο. Κάπως έτσι φαίνεται να αποφάσισε να αφήσει ένα καθόλου ψύχραιμο σημείωμα. Καθόλου όμως. 

Σε άλλα νέα, νεαρός ένοικος πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη, ενοχλημένος από τον θόρυβο που προερχόταν από διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας, στο οποίο εκτελούνταν εργασίες, μη επιτρέποντάς του να συγκεντρωθεί στο διάβασμά του για την εξεταστική, άφησε το παρακάτω σημείωμα στον όχι και τόσο αγαπημένο του γείτονα:

«Εύχομαι να σου γκρεμιστεί το σπίτι με το που το χτίσεις! Απαράδεκτο να χρησιμοποιείτε τρυπάνια σε περίοδο εξεταστικής! Με εκτίμηση ένας φοιτητής που δεν τον σέβεσαι!», γράφει στο σημείωμα που άφησε ο φοιτητής.

Μια ψύχραιμη αντίδραση γενικώς. 

Πηγή: thestival.gr