Το cringe είναι λίγο μπροστά σε αυτό το θέαμα. Αλλά έτσι είναι αυτά, προεκλογική περίοδο έχουμε, η δεύτερη στη σειρά οπότε δεν μπορούμε να τα γλιτώσουμε. Υπάρχει και το TikTok, μην το ξεχνάτε αυτό. Οι πολιτικοί μας είδαν το φως το αληθινό και κατάλαβαν ότι η νεολαία αφιερώνει αρκετό χρόνο εκεί. Επόμενο ήταν λοιπόν να ενθουσιαστούν σαν μικρά παιδιά και να μας σπαμάρουν με ομιλίες/βόλτες/αστεία/χαιρετούρες.

Ένα από αυτά τα άτομα που έχουν (παρά) ενθουσιαστεί είναι και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ακολουθεί τη γνωστή επιτυχημένη συνταγή και κόβει βόλτες στις λαϊκές αγορές μιλώντας σε εργαζόμενους. Ποτέ δεν παλιώνει.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, που λέτε, πραγματοποίησε ακόμη μία επίσκεψη ανάμεσα σε (ν)τομάτες, κρεμμύδια και φωνές προκειμένου να μιλήσει με εργαζόμενους και παράγοντες της αγοράς στον Βόρειο Τομέα, όπου είναι υποψήφιος δείχνοντας έτσι ότι είναι δίπλα στον απλό λαό.

Επειδή συμβαίνουν αυτά στις λαϊκές, όμως, μία κυρία κάπως ανοιχτή και ενθουσιώδης ξέφυγε λίγο. «Γεια σου μωρό μου! Αλανιάρη και ζημιάρη!», είπε μόλις πλησίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης με εκείνον να της απαντάει: «Τι κάνεις γλυκιά μου;» στο ίδιο ύφος.

Η πωλήτρια συνέχισε: «Σου είπα είναι αφροδισιακά, αλλά δεν παίρνεις», με τον υπουργό να λέει: «Δεν είναι πρωί-πρωί για αφροδισιακά».

@topolitiko Ορεξάτη κυρία συναντάει τον Άδωνι στη λαϊκή #fy#fyp#foryou #φυ #φυπ #φοργιου #ελλάδα #ellada #greecetiktok #greektiktok #greece #adonis #adonisgeorgiadis #cupcut #xyzbca ♬ πρωτότυπος ήχος – To Politiko