Μια ρατσίστρια της διπλανής πόρτας είχε όρεξη για σουβλάκια. Παρήγγειλε, λοιπόν, από το Μπερκέτι, έχοντας μια πολύ συγκεκριμένη απαίτηση: να μη στείλουν “μελαμψό διανομέα”. Ναι, δεν είναι πλάκα, δυστυχώς. Δεν της βγήκε σε καλό η άνεση να εκφράσει τα ρατσιστικά της θέλω, βέβαια, γιατί το κατάστημα της έδωσε μια αποστομωτική απάντηση. 

Σε άλλα νέα, το ίδιο το σουβλατζίδικο έκαν γνωστό το περιστατικό μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, απαντώντας με τον καλύτερο τρόπο, στη ρατσιστική “απαίτηση”. 

Αναρτώντας μια φωτογραφία με την ιδιοκτήτρια μαζί με τον διανομέα, τον οποίο λένε Deep, το κατάστημα τόνισε πως πρόκειται για έναν αξιόλογο άνθρωπο και ζήτησε από τη συγκεκριμένη πελάτισσα να μην ξαναπαραγγείλει από εκείνους. 

Συγκεκριμένα, το κατάστημα έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: 

«Να σας συστήσουμε τον Deep. Ο Deep δεν είναι απλώς διανομέας του Μπερκέτι…είναι ο πιο αξιόλογος άνθρωπος και πια οικογένειά μας. Και εσείς κυρία μου καλή που μας ζητήσατε να μη σας στείλουμε μελαμψό διανομέα…παρακαλούμε να μην ξαναπαραγγείλετε από εμάς. Δεν σας θέλουμε εμείς για πελάτισσα.
Με εκτίμηση

Η ομάδα του Μπερκέτι».