Αφού το ξέρατε, γιατί τάχα ψάχνετε σύννεφο να πέσετε; Μύκονος είναι αυτή και οι τιμές είναι έτσι διαμορφωμένες ώστε να συμβαδίζουν με τις τσέπες των επισκεπτών της. Ναι, για τον μέσο Έλληνα, το να πληρώνει από 9,40 μέχρι και 15 ευρώ για το τυλιχτό σουβλάκι είναι απαγορευτικό, για τους τουρίστες, όμως;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, μία πίτα με γύρο χοιρινό ή με καλαμάκι είναι στα 9,40 ευρώ. Τίμιο, Τα «σπέσιαλ» τυλιχτά που περιλαμβάνουν γύρο και ένα καλαμάκι χαλούμι είναι στα 13,90 ευρώ, ενώ αυτά με γύρο και ένα κεμπάπ μέσα είναι στα 14,90 ευρώ. Θέλετε και χαλούμι τρομάρα σας.

Όσον αφορά τις μερίδες χοιρινού ή κοτόπουλου είναι στα 17,50 ευρώ ενώ κάποιες σπέσιαλ που περιλαμβάνουν και γύρο και καλαμάκι είναι στα 19,90 ευρώ. Εδώ πληρώνετε με πετρελαιοπηγή. Αν κάποιος θέλει μία μερίδα που έχει και χαλούμι μέσα, τότε η τιμή φτάνει τα 24,50 ευρώ. Έλα, γεια.

Στη Σαντορίνη για μία πίτα με γύρο ή οποιοδήποτε κρέας η τιμή ανέρχεται στα 6,50 ευρώ  και οι μερίδες ξεκινάνε από τα 16 ευρώ. Λίγο πιο χαμηλές είναι οι τιμές στην Πάρο όπου μπορεί κανείς να βρει το τυλιχτό στα 5,50 ευρώ και την ατομική μερίδα στα 14 ευρώ.  που το τυλιχτό κοστίζει 5,50€ και η ατομική μερίδα 14 ευρώ. Στην Ύδρα για ένα τυλιχτό θα πληρώσει κανείς 4,50 ευρώ και στις Σπέτσες ένα ευρώ λιγότερο.