Όσο πληκτρολογούμε, ψάχνουμε κομμωτήριο, να κλείσουμε ένα ραντεβού. Ψύχραιμες αντιδράσεις. Γενικώς, το Bright Side αποφάσισε να μας επιστρέψει στην οδυνηρή αλήθεια μερικών κλισέ. Όπως ας πούμε το «τα μαλλιά είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάει κανείς πάνω σου». Οι παρακάτω βέβαια φωτογραφίες κάνουν το εφέ των μαλλιών κάπως βαρύτερο, μιας και αποδεικνύουν πως τα μαλλιά καθορίζουν όλη σου την εμφάνιση. Μην πούμε και τη γοητεία σου. 

Οι τύποι εκεί στο site άλλαξαν τα μαλλιά μερικών γνωστών ηθοποιών και τραγουδιστών, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων crushes μας, και τα άλλαξαν τόσο, που τους ξεπεράσαμε για λίγο. Σε σημείο που σταμάτησαν να αποτελούν crushes μας. 

Μπορείς να διανοηθείς πως ένας πιο σκούρος τόνος στα μαλλιά της Τζένιφερ Λόπεζ, θα μπορούσε να είναι καταστροφικός; Ή πως αν μια μέρα ο Jason Momoa αποφάσισε να αντιγράψει τα μαλλιά του Νεϊμάρ, θα σταματούσε να έχει το εφέ που έχει; Και όλοι ξέρουμε ποιο είναι το εφέ που έχει. 

Παρακάτω θα δεις μερικούς αγαπημένους σου, όπως η Τζένιφερ Άνιστον, ο Χένρι Καβίλ, η Αντζελίνα Τζολί και η Τζένα Ορτέγκα με διαφορετικά μαλλιά. Και ίσως δεν έχει πλάκα. Καθόλου πλάκα. Σε άλλες περιπτώσεις, κάποιοι από αυτούς, ίσως πρέπει να πάρουν μια σοβαρή απόφαση αλλαγής στα μαλλιά τους. Λέμε τώρα… Έτσι. 

Henry Cavill

Jason Momoa

Jennifer Aniston

Jennifer Lopez

Selena Gomez

Jared Leto

Dwayne Johnson

Adam Driver

Robert Pattinson

Jenna Ortega