Η πιο βαρετή στέψη (δεν έχουμε δει και πολλές είναι η αλήθεια) ήταν το τηλεοπτικό γεγονός του ΣΚ. Ο boomer βασιλιάς Κάρολος φόρεσε τα bling bling πετράδια του, τα γουναρικά του και σαν τράπερ έκανε και πάρτι με καλεσμένους. Είδαμε πολλά καπέλα, παιδάκια να χασμουριούνται και την Κέιτ Πέρι να αναρωτιέται πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο. Σε άλλα ασήμαντα νέα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας και μάλλον χώρισε από τον Στάθη Σχίζα που ξέρουμε ότι είναι νικητής Survivor. Έγιναν και unfollow. Η πιο αχρείαστη είδηση είναι η συνταγή της κις λορέν που τρώει ο Κάρολος. Βασικά, μπορεί και όχι. Έχουμε κι άλλες αχρείαστες και κριντζί ειδήσεις που δεν βγάζει κανένα νόημα ο λόγος που έπρεπε να τις μάθουμε. 

Το περιοδικό BASIC ζωντάνεψε την Νταϊάνα και την έκανε βασίλισσα και μας έκαψε 

“Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα… Η Νταϊάνα θα μπορούσε να είναι η καλύτερη βασίλισσα της Αγγλίας που ονειρεύτηκε ποτέ”, ήταν η λεζάντα σε μία σειρά από φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο επίσημο account του περιοδικού BASIC που έχει ως έδρα το Μπέβερλι Χιλς. Μια μύνηση για προσβολή μνήμης νεκρού αξίζει σίγουρα. Διαβάστε εδώ τις κρίντζι λεπτομέρειες. 

Αν δεν ξέρετε τι να μαγειρέψετε σήμερα ιδού η κις λορέν που λατρεύει ο βασιλιάς Κάρολος

Στην ηλικία του θα έπρεπε να προσέχει τη διατροφή του και να αποφεύγει βούτυρα, αλεύρια και κρέμα γάλακτος. Ωστόσο, αν θέλετε να δοκιμάσετε μια γαλλική τάρτα έχουμε την αγαπημένη του Βασιλιά της Αγγλίας. Πατήστε εδώ.

Δυο ξένοι στο Instagram θα είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Ζηρδέλη το πρωί της Δευτέρας 8/5 στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχουν σταματήσει πλέον να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram. Μάλιστα, φαίνεται πως ένας από τους δύο έχει μπλοκάρει τον άλλον, αφού έχουν τα likes αλλά και τα tags από τις κοινές τους αναρτήσεις έχουν εξαφανιστεί. Τι συμφορά μας βρήκε ΘΕΕΜΟΥ. Εδω όλο το ιστορικό του break up. 

Μεταφυσικές εμπειρίες έχει ο Περικλής Λιανός

Πολύ σημαντικό θέμα, να το διαβάσετε εδώ.

Ο Πρίγκιπας Λούις είναι ο αγαπημένος πρίγκιπας όλων μας και ξέρουμε τι είπε μέσα στην άμαξα

Ένας αναγνώστης χειλιών από την άλλη ισχυρίζεται ότι έχει αποκρυπτογραφήσει αυτά που λέει ο πρίγκιπας Λούις στην άμαξα και πιστεύει ότι ο μικρός αναφωνεί: “Τι φωνάζετε; Τι ουρλιάζετε;”. Να δείτε και μόνοι σας εδώ