Δεν καταλαβαίνει τι κάνει ο Τζήμερος, πάει στον Άρειο Πάγο για το ΚΚΕ

Μόνο ξερονήσια δεν ζήτησε.

Δεν καταλαβαίνει τι κάνει ο Τζήμερος, πάει στον Άρειο Πάγο για το ΚΚΕ

Μόνο ξερονήσια δεν ζήτησε.


Η σχέση του Θάνου Τζήμερου με το ΚΚΕ είναι ιδιαίτερη. Βλέπετε, ο ίδιος απεχθάνεται τις μαρξιστικές θεωρίες που θέλουν τη δικτατορία του προλεταριάτου να αντικαθιστά αυτή του κεφαλαίου. Έτσι, σύμφωνα με ανάρτησή του στο Twitter, το κόμμα που εκπροσωπεί ο ίδιος ο Θάνος Τζήμερος μαζί με τον Φαήλο Κρανιδιώτη (ο Μπογδάνος μας τελείωσε), η «Εθνική Δημιουργία», πρόκειται να προσφύγει στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής του ΚΚΕ στις εκλογές. 

Πολύ λογικό.

Ο Θάνος Τζήμερος ισχυρίζεται πως ένα κόμμα που αυτοχαρακτηρίζεται δικτατορικό (είπαμε, η δικτατορία του προλεταριάτου) δεν μπορεί να συμμετέχει σε δημοκρατικές διαδικασίες, όπως είναι οι εκλογές και υποστηρίζει πως η καταγγελία του θα γίνει ανεξάρτητα από την απόφαση για το κόμμα Ηλία Κασιδιάρη.

Χθες, μάλιστα, μετά την απόφαση της Βουλής για το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη, ο Θάνος Τζήμερος δήλωσε πως «ο αποκλεισμός του Κασιδιάρη είναι αντισυνταγματικός 100%. Ακριβώς όπως και η συμμετοχή του ΚΚΕ». Σας έκαψε, ε; 

Σε δεύτερη ανάρτησή του γιατί μία δεν είναι ποτέ αρκετή, ο Θάνος Τζήμερος δηλώνει πως στόχος του είναι η αποβολή του ΚΚΕ από τα πολιτικά δρώμενα της χώρας. «Ο στόχος μας είναι ο νόμος να εφαρμόζεται χωρίς να περνάει από κομματικά “φίλτρα”. Θα αγωνιστώ ώστε το ΚΚΕ να αποβληθεί διά παντός από τον πολιτικό στίβο». 

Κάποιος να ενημερώσει τον Θάνο Τζήμερο πως βρισκόμαστε στο 2023 και οι εποχές που οι κομμουνιστές διώκονταν και τους έστελναν σε ξερονήσια, έχουν περάσει. 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα