Η τηλεόραση της Θεσσαλίας είναι μια ωδή στο λανθιμικό σύμπαν, είναι το νέο κύμα του weird τηλεοπτικού προϊόντος. Ανακαλύψαμε, τυχαία, εντελώς τυχαία, την εκπομπή Tsitsipas Live στο Astra και δεν θέλουμε να μείνετε ακάλεστοι σε αυτό το καλτ πάρτι. Κάναμε τίμιο viewing και σας παρουσιάζουμε την εμπειρία μας. Σταυρούλα Τζάκσον κέρδισες νέους followers στο TikTok. 

Η εκπομπή της 11.2 

Ο Αποστόλης κάνει εκπομπή δίωρη χωρίς μπουζούκι και κλαρίνο. Πρώτο σοκ. Χαιρετά την Σταυρούλα Τζάκσον και σχολιάζει το total black outfit της. Αυτή πιστεύει όταν της λέει “πολύ μαύρο σήμερα” ότι κατάλαβε ότι πήγε για σολάριουμ. Παραδέχεται ότι έκανε. Η Βίκυ μετά το πρώτο πεντάλεπτο παρουσιάζει χορηγό εκπομπής. Τοπικά προϊόντα Καρδίτσας. Ο Αποστόλης θυμάται τότε που έφαγε πλιγούρι με προβατίνα. Σκέφτεται να φτιάξουν καζάνι στην εκπομπή του επόμενου Σαββάτου. Ξεκινά χορός. Οι Thats The Spirit λένε Σάκη αλλά μετά την πρώτη ώρα ξεκινά το δεύτερο πρόγραμμα. Η ώρα της Βίκυς και της Σταυρούλας. Παίζει το “Αμαρτίες”. Ξεκινά το γλέντι και πετάνε χαρτοπετσέτες. Η αποθέωση έρχεται με το El Ritmo Psicodélico της Φουρέιρα. Ευτυχώς, έχει τα lyrics στο βίντεοκλιπ και τα κορίτσια (δεν) τα έμαθαν. Ρεσιτάλ κουνήματος από Σταυρούλα.

Η εκπομπή της 4.2

Κλαρίνα intro. Εδώ είμαστε. (Ίσως) Ανήλικος βιρτουόζος έχει κολλήσει ένσημα σε πανηγύρια σε Νεοχώρι, Σοφάδες και Μουζάκι. Τον λένε Μικρό Νικόλα. Ξεκινάμε με κοντινό στα κορίτσια που χορεύουν τσιφτετέλι, το οριεντάλ. Σταυρούλα φορά ροζ τιγρέ μίνι. Την ανακηρύσσουμε fashion icon του Κάμπου. Βίκυ με ολόσωμη βελούδινη στενή φόρμα είναι φίδι στην πίστα. Έχουν περάσει 3 λεπτά και ο βιρτουόζος του κλάρίνου δεν έχει σταματήσει να παίζει. Έχει κοκκινήσει το παλικάρι. Κοντινό διάβασμα σε Σταυρούλα καλύτερο από πλάνο του Tar. Κλαρινιτζής ξεκινά τα ηπεiρώτικα. Έχουμε νιώσει. Θέλουμε να πάμε σε γάμο που παίζει.

Στο 7ο λεπτό μπαίνει Αποστόλης Τσιτσιπάς. Δεν σταματά ο κλαριντζής. Νάσιου και Μαρτσούκου έχουν τρελάνει τον Νίκο Μουτσινά. Σταυρούλα έχει γενέθλια. Καλεσμένος ο Χρήστος Κίσσας από τη Λαμία, μέσα από τη Λαμία. Τραγουδά δημοτικά, γέννημα θρέμμα της Ορεινής Αργιθέας. Μεγάλωσε στην Αταλάντη Λοκρίδας. Τραγουδά σε γάμους και στο κοπή της πίτας. 

Η εκπομπή της 22.1 


Μαθαίνουμε ότι η Βίκυ βγήκε στους Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη. Για το μαγαζί 9/8 που εμφανίζεται. Να μαζευτούμε να πάμε. Έχει και Δευτέρα πρόγραμμα. Ο Σταύρος έκανε αφιέρωμα στα μπουζούκια της επαρχίας. Αυτές είναι δουλειές. Μαθαίνουμε ότι ο Αποστόλης έχασε τον πεθερό του, μας λυπεί ως γεγονός, τον νιώθουμε δικό μας άνθρωπο μετά από δυο εκπομπές. Ο Στέφανος Κόπανος του μεγάλου άσματος “Αθήνα Σε Βαρέθηκα” είναι καλεσμένος. Η Σταυρούλα ξέρει να χορεύει τα κλαρίνα. Στο “Είσαι Όμορφη και Ωραία” περιμέναμε να ακούσουμε και ποιο όχημα εμποδίζει στο parking. Στο 1,42 έχει καεί το πελεκούδι. Πιστεύω τα κορίτσια πρέπει να πάρουν θέση για το ΠΔ 85/2022 ως χορεύτριες μετά από τόσο τσιφτετέλι. Κόμπρες.

Η εκπομπή των Χριστουγέννων 


Τρίωρος μαραθώνιος. Μπεν Χουρ ματίριαλ. Καλεσμένη η Έλενα Γεωργαντά, γίνεται η μάχη της παγιέτας. Καθιστό τσιφτετέλι, της τάβλας, με το Σταυρουδάκι. Καλεσμένος και ο Γιώργος Χαξής και τα κλαρίνα του. Εκεί σηκώθηκαν τα κορίτσια. 

Η εκπομπή της 24.12 

Εισαγωγή τσιφτετέλι που πρέπει να γίνει ταινία της Marvel. Σταυρούλα με σκίσιμο μπούτι, πλάτη, κοιλιά. Απαστράπτουσα. Με τα βιολιά καίγονται πολλές θερμίδες, σχεδόν σαν μάθημα zumba. Η Σταυρούλα στέλνει φιλιά στον Πάτερ (εννοεί Πατέρα) Απόστολο και στα Φάρσαλα την πατρίδα της. Ο Δημήτρης ο Λιάντζουρας με το βιολί του ένα έπος. Μαθαίνουμε ότι η Δρακότρυπα έχει κάνει πολύ ωραίο λουκάνικο. Μια μοντέρνα απ’ την Αθήνα όμορφη τσαχπίνα φίνα ερωτεύτηκε ένα βλάχο να ‘χει στο πλευρό της βράχο. Ο Λιάτζουρας ξεσηκώνει τα μπαλέτα. Να πούμε την αλήθεια, τα κορίτσια έχουν το πιο δύσκολο μεροκάματο της ελληνικής τηλεόρασης. Ιδρώνουν την φανέλα.

@jackson_83_ #???????????? #dance #pamelive #tvhostess #tv_moods #tvpersonality #live #tvhost #astratv #onair #onstage #oncamera #tsitsipaslive #stavroulajackson #studio ♬ πρωτότυπος ήχος – Stavroula Jackson_official ♣️