Ο Έρικ Αντρέ κάνει stand up κωμωδία για φασαίους και αναρτήσεις που θεωρεί ότι είναι κωμικές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν σας αρέσει το χιούμορ του, δείτε το “Νομιμοποιήστε τα Όλα!” στο Netflix. “Καλή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου“, έγραψε ο Αντρέ στη λεζάντα της ανάρτησης.

Στη φωτογραφία, ένας γυμνός Αντρέ ξαπλώνει σε έναν καναπέ κρατώντας ένα ποτήρι κρασί με emojis με ροζ καρδιά να καλύπτουν την “ευαίσθητη περιοχή” του. Η αντανάκλαση της @emarata φαίνεται μέσα από τον καθρέφτη πίσω του καθώς τραβά τη φωτογραφία. Η Έμιλι αμέσως μετά τον χωρισμό της δήλωσε ότι δεν ψάχνει έναν άντρα με υπερβολική αυτοπεποίθηση που έχει κάτι να αποδείξει και προσπαθεί να το αποδείξει μέσω της ίδιας. Μάλλον, άλλαξε γούστα. Μιλώντας για το θέμα των σχέσεων σε ένα επεισόδιο του podcast της, High Low With EmRata, είπε ότι πιστεύει ότι προσελκύει «τους χειρότερους άντρες».

Η Έμιλι μάλλον ψάχνει αστείους άνδρες. Αφού φωτογραφήθηκε σε πολλά ραντεβού με τον κωμικό του SNL Πιτ Ντέιβιντσον στα τέλη του περασμένου έτους, τώρα επιβεβαίωσε τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον δημιουργό του “The Eric Andre Show” . Το 31χρονο μοντέλο είναι και εξαιρετικά δημοφιλής TikToker, πριν λίγους μήνες δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, που ρωτούσε όσους δηλώνουν bisexual αν έχουν πράσινο βελούδινο καναπέ. Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι άφησε ένα καθόλου διακριτικό υπονοούμενο σχετικά με τη σεξουαλικότητά της, δείχνοντας τον δικό της πράσινο βελούδινο καναπέ. Αν είναι καλύτερος από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος θα είναι ίσως για πάντα γνωστός ως ο πρώην σύζυγος της Έμιλι Ραταϊκόφσκι και για το γεγονός ότι την απατούσε ενώ ήταν έγκυος, ο χρόνος θα δείξει.