Ένα πολύ σημαντικό θέμα απασχολεί την ελληνική επικαιρότητα κυρίες και κύριοι και αυτό δεν είναι άλλο από τις δηλώσεις (τις οποίες θα ακούσουμε ολοκληρωμένες στο ντοκιμαντέρ του από το ΑΝΤ1+) του πάντα πιστού Νίκου Οικονομόπουλου.

Το πρωί της Πέμπτης (29/12), που λέτε, στην εκπομπή «Happy Day», προβλήθηκαν πλάνα του ντοκιμαντέρ Last Dance at the Bouzoukia, με τον Νίκο Οικονομόπουλο να μοιράζεται μαζί μας διάφορες εικόνες κα σκέψεις για το ξεκίνημα της καριέρας του. Αλλά δεν έμεινε εκεί. Μίλησε και για τη σχέση του με τον Θεό η οποία μοιάζει αρκετά με του Φιρμίνιο, ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ που έχει τατουάζ «ο Θεός είναι πιστός».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά για την πίστη του στη θρησκεία: «Γενικά ήμουν αντισυμβατικός σε όλα. Ήξερα ότι έχω καλή φωνή. Με το που ξεκίνησα, βίωσα τον ανταγωνισμό. Σε όλα. Ήμουν σίγουρος ότι θα κλάψω, το ήξερα. Εγώ ζω με το παρελθόν. Άθεος μπορεί να είσαι, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός. Για εμένα υπάρχει. Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου. “θα βγω νικητής”». Με λίγα λόγια και πάντα δημοκρατικά, δεν θέλει να μας ακούει ούτε να μας βλέπει να αμφισβητούμε την ύπαρξη του Θεού.

 

Και επειδή όπως καταλαβαίνετε οι δηλώσεις αυτές είναι πολύ σοβαρές, επιλέξαμε να επικοινωνήσουμε με την Ελένη Λουκά για να μας πει την άποψη της. Δυστυχώς, η επικοινωνίας μας κράτησε λίγο. Την μάζεψαν.

«Είμαι αυτή που κανονίζει το τι θα πει ο Νίκος Οικονομόπουλος στις συνεντεύξεις του. Μπορεί να μην το έχετε καταλάβει γιατί είμαι όπως πάντα διακριτική, αλλά με αυτό ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια. Έχω αναλάβει την επικοινωνία και άλλων ανθρώπων που εκτιμώ όπως είναι ο Γρηγόρης ο Πετράκος. Εγώ του γράφω τι θα πει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Νίκο Οικονομόπουλο μόνο που εκεί τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Τα λέει και από μόνος του».

Σε αυτό το σημείο διακόπηκε για λίγο η συνομιλία και μια διαφορετική Ελένη Λουκά, σαφώς πιο επιθετική, πήρε ξανά το λόγο:

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΠΑΝΟΥΣΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ», φώναξε και συνέχισε. «Θέλω να πω κάτι σε όλους τους αντίχριστους εκεί έξω: Μια χαρά τα είπε ο Νίκος μου, ο λεβέντης μου. Να αγιάσει το στόμα του. Ο μόνος τραγουδιστής που αξίζει οι υπόλοιποι θα καούν στην Κόλαση, όλοι είναι του Σατανά. Παπανώτα δαίμονα σε ενόχλησε ο Οικονομόπουλος που είπε την αλήθεια, λευτεριά στην Ελλάδα μας από τους Γερμανούς λέμε, μόνο ο Χριστός θα μας ελευθερώσει όπως μας ελευθέρωσε την 25 Μαρτίου του 1821 και την 28 Οκτωβρίου 1940.

Αφήστε με αφήστε με, οι αστυνομικοί με τραβάνε και μια σατανισμένη φίλη του Πανούση με σπρώχνει. Αφήστε με αφήστε με… Δεν μπορείτε να λέτε ότι δεν υπάρχει Θεός. Υπάρχει. ΑΑΑΑΑΑ! Αφήστε με, αφήστε με. Νίκο Οικονομόπουλε καλά τους είπες. Τα κομμούνια και οι Παπανώτες είναι του Σατανά, δοσίλογοι, πουλημένοι, προσκυνημένοι, του Διάβολου, Εφιάλτες. Θα μοιράσει πόνο με το ντοκιμαντέρ ο Νίκος, θα δακρύσουν όλες οι εικόνες στα σπίτια και τις Εκκλησίες. Πανούση καίγεσαι στην Κόλαση.

Αφήστε με, αφήστε με. Αααααα».

*Το κείμενο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας