Σου υποσχεθήκαμε ότι θα ζούσες την απόλυτη ΠΑΡΤΑΡΑ και ΠΑΡΤΑΡΑ ήταν. Μια βραδιά στην οποία τα πιάσαμε όλα από την αρχή: τη νύχτα, τη διασκέδαση, τη μουσική, το χορό, τη γεύση -με μια φράση: την εμπειρία του να μοιράζεσαι στιγμές διασκέδασης με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτό ακριβώς ήταν αυτό το party, powered by glo. Μια στιγμή που προσωπικά θα τη θυμάμαι ως την αρχή του κάτι πολύ μεγαλύτερου, ως την πρώτη πράξη (από τις πολλές που θα ακολουθήσουν) του redefine movement, αυτή την ξαφνική ώθηση που χρειαζόμαστε για να ορίσουμε από την αρχή τα πάντα στην καθημερινότητά μας και να αγκαλιάσουμε όλες τις αντιφάσεις μας. Άλλωστε για κάνεις restart σε κάθε επίπεδο οφείλεις πρώτα να έχεις επαναπροσδιορίσει όλα όσα σε συγκροτούν.

Με αυτή τη διάθεση κατευθυνόμουν στον πολυχώρο Ω2 του Ωδείου Αθηνών -για να ζήσω μια νύχτα που θα τα άλλαζε όλα. Άλλωστε, η υπόσχεση «THE NIGHT IS OURS»  βρισκόταν μπροστά μου και απλωνόταν σαν μπλε «βροχή». Αρχικά, ήταν η ίδια η τοποθεσία -ένα εμβληματικό κτήριο της πόλης, με μια γοητευτική ιστορία (ο αρχικός σχεδιασμός του δεν ολοκληρώθηκε ποτέ), ταυτισμένος με την ακαδημαϊκή πλευρά της μουσικής θα μεταμορφωνόταν στον καμβά για να ένα party που απορρίπτει κάθε «αυθεντία». Όλες οι σπουδαίες εμπειρίες ξεκινούν από ακόμα πιο σπουδαίες αντιθέσεις και εδώ είχαμε ακριβώς αυτό -αρκούσαν για να το καταλάβεις οι εντυπωσιακές πύλες από neon που έδιναν τον τόνο για όσα θα ακολουθούσαν, μία απόλυτα multi-layered εμπειρία.

Για πρώτη φορά ένας εικαστικός, έφερε την τέχνη σε ένα party. Σε ειδικά διαμορφωμένο art stage, ο εικαστικός Παύλος Τσάκωνας με πινέλο και αερογράφο, ξεδιπλωσε σε δύο τεράστιους καμβάδες σε όλη τη διάρκεια του party, ένα εντυπωσιακό έργο με τίτλο “Countdown”, ζωγραφίζοντας ταυτόχρονα δύο αντίστροφες μετρήσεις από το 10 μέχρι το 1 ορίζοντας με το δικό του τρόπο την αντίστροφη μέτρηση, πηγαίνοντας  από το σειριακό με το γραμμικό, στο restart και το redefine.

Την ίδια ώρα η girl power του Best 92., Μαρία Παπιδάκη, Εύη Σιδηροπούλου, Κλεοπάτρα Φυντανίδου, βρίσκονταν στα decks. Θα ήταν από τις λίγες φορές που ο κόσμος γύρω τους δεν ζητούσε κάποιο request, αλλά σήκωνε το κινητό για να απαθανατίσει το εντυπωσιακό Dj Booth, εκεί όπου χτυπούσε η καρδιά του party: ένα συναυλιακό σκηνικό με video installations και προβολές σε κάθετες και μακρόστενες κολώνες  με fractals που ακολουθούσαν τα beat.

Τα ποτήρια ήταν μόνιμα σηκωμένα ψηλά, για να χορεύαμε, αν και καταλάβαινα απόλυτα και όσους στέκονταν στην άκρη και απολάμβαναν κάπως πιο «ήσυχα» το ποτό τους. Βλέπεις, πέντε  all star mixologists από τα top bars της πόλης έφτιαξαν signature hyper cocktails, έχοντας ως έμπνευση το ίδιο το redefined party.

Τέλος η έκπληξη και το  “κρυμμένο” μυστικό του ήταν το Redefined content factory το οποίο έπρεπε να ανακαλύψεις σε ένα από τα πολλά “δωμάτια” του Πολυχώρου. Εκεί, ένα μεγάλο video installation με γεωμετρικά σχέδια και Ring Lights που καθρεφτίζονταν στο χώρο, σε περίμενε να ανέβεις στη σκηνή,  να δημιούργησεις τα δικά σου  highlights,  και να τα μοιραστείς στα social media.

Να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που ζεις, διασκεδάζεις και απολαμβάνεις. Το glo μέσα από το party, μας υπενθύμισε ότι πρέπει να τολμάς να μηδενίζεις τη σχέση σου με όσα ξέρεις και να τα ορίζεις ξανά από την αρχή: αυτό είναι κάτι που αξίζει να το γιορτάζεις κάθε μέρα.