Όταν έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο στα χέρια σας, αρχίζετε να επινοείτε κάθε είδους δραστηριότητες για τον απλούστατο λόγο ότι βαριέστε υπερβολικά. Έτσι, το ρίχνετε στο ψήσιμο, τη ζωγραφική, τη γλυπτική  ή ακόμα και την αναδημιουργία σκηνών από διάσημες ταινίες, όπως έκανε το ζευγάρι των Ούγγρων Φάνι και Νόρμπερτ. Εντάξει, ίσως το τελευταίο δεν το συνηθίζουν πολλοί.
 
Το απίστευτο αυτό δίδυμο χρησιμοποιεί τα αντικείμενα που βρίσκει στο σπίτι του και σε συνδυασμό με τα πιο low budget γραφικά που έχουμε δει ποτέ, δείχνει στα μεγάλα στούντιο πώς γίνεται όταν έχει λίγο παραπάνω χιούμορ από τον μέσο όρο. 
 
Τόσο η Φάνι όσο και ο Νόρμπερτ είναι διασκεδαστές και εργάζονται σε διάφορες εκδηλώσεις, επομένως, όταν έκανε την εμφάνισή της αυτή η καταραμένη πανδημία, τους έβγαλε από το πρόγραμμα. Βέβαια, από τότε έχουν αποκτήσει ένα φανατικό κοινό που περιμένει πώς και πώς την επόμενη φωτογραφία τους. 
 
Το ζευγάρι, όπως θα καταλάβετε, λατρεύει τον κινηματογράφο και η αγάπη τους είναι τέτοια που τους ενέπνευσε να ξεκινήσουν τις ξεκαρδιστικά τους δεύτερα takes. «Όταν ήμασταν ακόμα στο πανεπιστήμιο, μας άρεσε να ντυνόμαστε όποτε είχαμε την ευκαιρία, οπότε χάρη σε εκείνες τις μέρες, είχαμε πολλά αξεσουάρ και κοστούμια», είπε η Φάνι.
 
Παιδιά, the stage is yours.

Commando

Iron Man

Men In Black

Charlie Chaplin

Scarface

Fight Club

Forrest Gump