Ο φωτογράφος Jordan Anast από την Καλιφόρνια βρέθηκε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή όταν κατάφερε να απαθανατίσει μια σπάνια στιγμή κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού σερφ.

Ο Anast φωτογράφιζε έναν αγώνα σερφ κοντά στο Σαν Ντιέγκο όταν συνέβη κάτι που το λες θεαματικό αν πατάς σε ξηρά. Καθώς φωτογράφιζε τον σέρφερ Τάιλερ Γουόρεν σε ένα κύμα, ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας πήδηξε έξω από το νερό, φτιάχνοντας το απόλυτο φωτογραφικό viral, Ο καρχαρίας που έκανε photobombing λέγεται ότι ήταν ένας μεγάλος λευκός νεαρός μήκους περίπου 3 μέτρα. 

Το να βλέπεις έναν λευκό καρχαρία είναι σχετικά σπάνιο, οπότε ο Anast αρχικά σκέφτηκε ότι μάλλον είχε φωτογραφίσει ένα δελφίνι. Αλλά, μόλις έγινε σαφές ότι αυτό που είχε δει στην πραγματικότητα ήταν ένας καρχαρίας, δεν μπορούσε να πιστέψει την τύχη του. “Είναι ένα κλικ που δεν θα ξανακάνω ποτέ» δήλωσε. Ο Γουόρεν συνέχισε τον αγώνα του χωρίς να γνωρίζει τι είχε συμβεί ακριβώς πίσω του. Ευτυχώς.  Οι σέρφερ της περιοχής είναι συνηθισμένοι να βλέπουν καρχαρίες, καθώς η παραλία San Onofre State Beach είναι σημείο αναπαραγωγής για νεαρούς λευκούς καρχαρίες. Σύμφωνα με το San Onofre Surf Club, ο νεαρός καρχαρίας προσπαθούσε να πιάσει έναν πελεκάνο. Δεν ήθελε απλά να τον μυρίσει. 

Για τον Anast, ο οποίος έχει τραβήξει εκατομμύρια φωτογραφίες σέρφερ στην παραλία, ήταν ένα Σαββατοκύριακο αξέχαστο. “Αισθάνομαι ικανοποίηση  δημιουργώντας μια στιγμή που διαρκεί για πάντα”, είπε . Το Instagram του φωτογράφου πάντως αξίζει το follow σου.