Ναι, τι, υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Εννοείται ότι την ώρα που τα κάπως γρήγορα αυτοκίνητα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις τρέχουν σαν παλαβά, είναι απόλυτα λογικό να μπεις μέσα στην ειδική διαδρομή που έχει δημιουργηθεί για ακριβώς αυτό το λόγο. Άλλωστε, το βουνό ανήκει σε όλους, όλοι το ξέρουν αυτό.

Επίσης, όλοι ξέρουν ότι το να κόβεις δρόμο για να φτάσεις πιο γρήγορα εκεί που θέλεις, είναι έξυπνο αλλά και πρακτικό. Δεν χρειάζεται να σε απασχολούν τι κάνουν οι άλλοι, αν περνούν αυτοκίνητα, αν απαγορεύεται αυτό που κάνεις. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που θέλεις γιατί όταν κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς να σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, σε καθιστά έναν απόλυτα ελεύθερο άνθρωπο.

Μετά την ίσως περιττή αυτή εισαγωγή, ήρθε η ώρα να περάσουμε στο ψητό. ‘Ενας πολύ έξυπνος κύριος, φαν το Ράλλυ Ακρόπολις, έκοβε βόλτες μέσα στην ειδική διαδρομή και μάλιστα ζήτησε και τα ρέστα. Μπράβο του, θέλει πολλά κότσια να τα βάζεις με τον θάνατο.

Ο συμπαθητικός και ατρόμητος κύριος, μάλιστα, έβαλε και χέρι στον υπεύθυνο ασφαλείας όταν αυτός προσπαθούσε να τον λογικεύσει. Κάτι “κοτούλες” που το έπαιξαν δήθεν λογικοί και σωστοί και κάθονταν στις θέσεις τους, τον χειροκρότησαν ειρωνικά, όμως το είδωλό μας δεν φαίνεται να καταλαβαίνει ότι έκανε λάθος. Κλασική τακτική του Ελληνάρα να μην θέλει να παραδεχτεί το λάθος του και να θέλει να βγει και από πάνω.

Highlight της παρεξήγησης μεταξύ τους: «δεν είναι δικός σου ο δρόμος φίλε, το βουνό δεν είναι δικό σου». 

https://twitter.com/hashtag/AcropolisRally?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Υ.Γ. Δεν ήταν ο μόνος.