Το concept πριν και μετά” μάς θυμίζει τις διαφημίσεις τηλεμάρκετινγκ. Εκείνα τα vintage αριστουργήματα στα οποία κοιλιές εξαφανίζονταν μέσα σε δυο μήνες με τη βοήθεια μιας… ζώνης. Το concept πριν και μετά μάς θυμίζει την εντυπωσιακή εξέλιξη (το αν αυτή είνα προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, το αφήνουμε στην κρίση σας) του Πάνου Καμμένου ή του Τάσου Δούση. ΟΚ, μάς έρχονται στο μυαλό μεταμορφώσεις ηθοποιών για τις ανάγκες ρόλων, όπως εκείνη της θεότητας της Σαρλίζ Θίρον για το “Monster”. Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Για να καταλήξουμε εδώ:

Ξέρεις τι ΔΕΝ μας έρχεται στο μυαλό στο άκουσμα του concept πριν και μετά; Η ανάπλαση της κάτω πλευράς της πλατείας Συντάγματος. Είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες και, διάολε, είναι ολόιδια. Μας υποσχέθηκαν διαπλάτυνση του των πεζοδρομίων. Στέγαστρα λεωφορείων. Νέα δέντρα. Μείωση των λωρίδων κυκλοφορίας, μπας και σταματήσουμε να φοβόμαστε να περνάμε τον δρόμο, ακόμα και με φανάρη. Μια διάβαση πεζών, υποδομές για ΑΜΕΑ, καθιστικά, μπας και γίνουν πιο βολικές οι αναμονές. Και σε ρωτάμε, προβοκάτορα. Πού είναι όλα αυτά.

Τέλος πάντων, δεν είναι ότι γκρινιάζουμε, αλλά τα παρακάτω πριν και μετά είναι πιο εντυπωσιακά από αυτά της πλατείας Συντάγματος. Δήμαρχε, πάρε έμπνευση. Ή μήπως αυτή ήταν η έμπνευσή σου από την αρχή;

Το πριν και μετά του Στέφανου Τσιτσιπά

Το πριν και μετά του Θανάση Παπακωνσταντίνου 

Tο πριν και μετά της Νίκης Κεραμέως

Το πριν και μετά όταν της εξόδου  με γκομενάκι

Το πριν και μετά της κυβερνητικής πολιτικής για την πρόληψη των πυρκαγιών

Το πριν και μετα του Τάσου Δούση