«Το στριπτιτζάδικο είναι, δυστυχώς, ένας κορυφαίος δείκτης και μπορώ να σας εγγυηθώ ότι είμαστε σε ύφεση», έγραψε στο Twitter . «Κάθε στρίπερ που ξέρω είναι καλύτερος στο να προβλέπει τις τάσεις από κάθε στέλεχος μάρκετινγκ», πρόσθεσε μια εβδομάδα αργότερα. Μέχρι τότε, το αρχικό της tweet είχε εξαψήφια likes. Το μήνυμά της διαδόθηκε σε όλο το TikTok και το podcast του Εθνικού Δημόσιου Ραδιοφώνου Planet Money μετέδωσε το μήνυμά της Reverse Cowgirl 69.

https://twitter.com/botticellibimbo/status/1527390388167659528?ref_src=twsrc%5Etfw

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν βρίσκονται σε ύφεση —ακόμα. Η ύφεση είναι κάτι που οι οικονομολόγοι μελετούν εκ των προτέρων, όπως οι ναυτικοί που παρακολουθούν τον ορίζοντα για μια επικείμενη καταιγίδα. Στη συνείδηση ​​του κοινού, τα στριπτιτζάδικα συνδέονται γενικά με την υγεία της οικονομίας. Οι στρίπερ κάνουν μια σκληρή δουλειά που στιγματίζεται έντονα , με μικρή προστασία και χωρίς παροχές όπως ασφάλιση υγείας ή άδεια μετ’ αποδοχών.

https://twitter.com/botticellibimbo/status/1529886567153688581?ref_src=twsrc%5Etfw

Η RCI, η μόνη εισηγμένη εταιρεία που κατέχει στριπτιτζάδικα, σύμφωνα με το Forbes, είδε φέτος την αξία της μετοχής της ζημιωμένη περισσότερο από 20%.Η χαμηλότερη προσέλευση και οι λιγότερες δαπάνες στα στριπτιτζάδικα είναι δείκτης οικονομικής πίεσης και φειδωλών δαπανών. Σε ύφεση, οι άνθρωποι ξοδεύουν περισσότερα για τα πράγματα που χρειάζονται – τους λογαριασμούς τους, τα τρόφιμα, την ενέργεια, το φυσικό αέριο. Μπορείτε να δείτε ότι αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή λόγω του πληθωρισμού – οι άνθρωποι το νιώθουν πραγματικά στις τσέπες τους.

 

@robinwithlovebackup support skrippers, we’re falling apart #foryou #fyp #dancer #skriptok #skripper #ukskripper #ukdancer #dollartripper #model #work #creator #recession ♬ original sound – nostalgia central????