Μετά τη μουσική του επιστροφή με τον δίσκο Μετρό, ο ΛΕΞ θα κάνει τη χάρη στο αθηναϊκό του κοινό και θα εμφανιστεί live στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022. Χαρά σας βρήκε, το ξέρουμε. Τα εισιτήρια τα κλείνετε στο Viva. Κανένα άγχος, απλώς κλικάρετε αυτό το link με ψυχραιμία. Κάνετε και ένα RSVP στο event, τσάμπα είναι. 

Μετά από μερικά αμήχανα χρόνια, ο ΛΕΞ θα επιτρέψει live για να ταρακουνήσει το Κατράκειο, σε μια συγκυρία που ίσως να τον έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Στο live θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε live και τα κομμάτια του νέου του δίσκου βλέποντάς τον να διαχειρίζεται την ίδια στιγμή το γνώριμο χαμηλό tempo, τους δυνατούς στίχους, τις ποδοσφαιρικές αναφορές, την κοινωνική παρατήρηση και κριτική. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικό του νέου δίσκου αλλά και της γενικότερης μουσικής του ταυτότητα. Βέβαια, ο ΛΕΞ, με κάποιο τρόπο καταφέρνει και είναι διαφορετικός και δικαίως έχει δημιουργηθεί ο «πανικός» από την κυκλοφορία του και μετά. Και πιθανότατα για αυτό θα εξαντληθούν τα εισιτήρια της συναυλίας του τόσο σύντομα.

Στο μεταξύ, αν δεν έχεις ποτέ βρεθεί σε live του ΛΕΞ και δεν έχεις νιώσει αυτό το «από αλλού» συναίσθημα του να ενώνεις τη φωνή σου με 10.000 ανθρώπους (γιατί τόσοι βρέθηκαν στην προηγούμενη συναυλία του στην Αθήνα), πάρε γεύση από δυο τυχαία (όχι) βίντεο παρακάτω.

Τι να πούμε, παιδιά. Τα λέμε τον Ιούλιο.