Ζητάς εσύ καλοκαιρινή άδεια για να ξεκουραστείς από το αφεντικό σου. Ζητάει και ο Μόρφου από την Παναγία.  Παιδιά οι πολεμιστές του φωτός με τα lightsabers πότε σκάνε;

https://t.co/zM27lKdy0u

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ο άνθρωπος που παρουσίασε ένα χνουδωτό φέρμπι στο ποίμνιο του λέγοντας ότι είναι ο Σατανάς μεταμορφωμένος (Αννίτα Κοίτα), μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό στην πανηγυρική Αγρυπνία του Αγίου Μάμαντος.

Μιλώντας για τον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης είπε “τι ωραία ασθένεια; απλά ταπεινώνει. Της λέω Παναγία μου, παρά να είμαι ένας Δεσπότης και να νομίζουν πως είμαι ο Superman και μερικοί πως είμαι και Άγιος, εν μου διάς μετά που τη γιορτή σου ένα κορωνοϊούλη και παρά να είμαι ένας φαντασμένος υγιής, καλύτερα ένας ταπεινωμένος και ασθενής. Και η Παναγία μας άκουσε”. Αναφέρθηκε τέλος, σε συνομιλία του με τη Γερόντισσα Γαλακτία, στην οποία ανέφερε πως ο κόσμος θέλει να ακούει τις ομιλίες του. Όπως είπε, την ρώτησε «τι να τους λέω;» και η ίδια του απάντησε, “τα βρώμικα, αυτά που θα φέρουν τις αρρώστιες, τις ενεσάρες και τον πόλεμο”.

https://twitter.com/ch_petrou?ref_src=twsrc%5Etfw

Ο Μητροπολίτης Μόρφου βγήκε θετικός στον κορονοϊό – Έχει δηλώσει κι επίσημα πως είναι αρνητής του ιού. Ο ίδιος βέβαια ευχαρίστησε τους ιατρούς του Χρίστο Φουτά, Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη, Ανδρέα Καλλή και νοσηλεύτρια Σοφία Μαλτά. ΑΜΕ.

https://twitter.com/hashtag/COVIDIOT?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Μιλώντας στο SigmaLive, ο Θεολόγος Θεόδωρος Κυριάκου, ανέφερε πως “ο Μητροπολίτης ζει φαίνεται σε άλλο κόσμο, ταλαιπωρεί με τις δηλώσεις του το πλήρωμα της εκκλησίας και σαν ποιμένας έπρεπε να γνωρίζει πολύ καλά ότι τα προσωπικά δεδομένα του δεν αφορούν κανέναν άλλο, παρά τον ίδιο, και πρέπει να τα κρατά για τον εαυτό του”. Επιβάλλεται, τόνισε, να παρέμβει η Ιερά Σύνοδος, για να τεθεί ένα τέλος σε αυτό «το παραλήρημα των προφητειών και των παληκαρισμών περί κορωνοϊού”.