Κάθε παρέα που σέβεται τον εαυτό της, περιλαμβάνει εκείνον τον φίλο που δεν σέβεται τίποτα. Ούτε καψούρες, ούτε ερωτικές σέλφι, ούτε γλυκές στιγμές στην αρχή μιας σχέσης. Τίποτα απολύτως. Συνήθως βέβαια, αυτός είναι ο κολλητός που συνήθως δίνει τις πιο νηφάλιες συμβουλές και στο τέλος στον ώμο του γέρνεις και κλαις για τον μ@@κα. Τέλος πάντων, δώσε φιλιά στον δικό σου τέτοιο κολλητό και μάθε πως ο Κοντιζάς είναι σαν και εκείνον. 

Ανεβάζει που λες μια φωτογραφία  Χρύσα Μιχαλοπούλου στο Instagram, στην οποία εκείνη κοιτάζει τον φακό και δίπλα της ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, πρακτικά ο σύντροφός της δηλαδή, φαίνεται να κοιτάζει εκείνη. Όλο αυτό το κιούτνες με ασπρόμαυρο φίλτρο, για να σου βγαίνει αβίαστα το λοβ. Τέλος πάντων, πολλές χιλιάδες τα likes από κάτω, και να τος ο Κοντιζάς να κάνει το τρολοσχόλιό του, παίρνοντας τον ρόλο του κολλητού που λέγαμε. 

“Μην ψαρώνεις. Αλληθωρίζει. Το παθαίνει με τη ζέστη.”, σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς από κάτω, εννοείται για να πάρει απάντηση από τον Λίο Λεωνίδα, που ως γνωστόν δεν αφήνει τέτοια σχόλια να περάσουν απαρατήρητα. “Ήρθε η κινέζικη οχιά από την οκινάουα να μας μαυρίσει την ψυχούλα”, έγραψε ο αγαπημένος μας τηλεοπτικός σεφ εκεί έξω”. 

Ναι, τα σχόλια θύμισαν λίγο εκείνον τον φίλο που έρχεται κάτω από τις αναρτήσεις και τις φωτογραφίες μας και σχολιάζει σαν κάφρος, καταφέρνοντας στο τέλος να κλέψει και την παράσταση και το σχόλιό του να πάρει περισσότερα λάικς από την ίδια φωτογραφία. Εκείνος ο κολλητός που κάτω από την κοινή σου σέλφι με το αγόρι ή το κορίτσι σου, σου σχολιάζει “σας δίνω τρεις μήνες”, ε, είναι ο Κοντιζάς σου.