O Χιλιανός σκηνοθέτης πίσω από την αγαπημένη ταινία της Natalie Portman “Jackie” αποφάσισε να μεταφέρει τη ζωή ενός θρύλου/ fashion icon/ it-girl και βρήκε ακόμη μια πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιό και την έντυσε με πολυτελή ρούχα και κοσμήματα καθώς τα γυρίσματα συνεχίζονται για το “Spencer.” Την ταινία που επικεντρώνεται σε ένα καθοριστικής σημασίας Σαββατοκύριακο στη ζωή της Νταϊάνα σκηνοθετεί ο Πάμπλο Λαραΐν.

https://t.co/jANPc2Bacv

Κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου η πριγκίπισσα Νταϊάνα “περνά τις διακοπές των Χριστουγέννων με τη βασιλική οικογένεια στο κτήμα Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ και αποφασίζει να τερματίσει το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο” σύμφωνα με περίληψη που κυκλοφόρησε η εταιρεία παραγωγής Neon.Η πριγκίπισσα Νταϊάνα της Στιούαρτ είναι σε καλά χέρια. Ο Λαραΐν δεν είναι ξένος στο βιογραφικό θέμα. Οι προηγούμενες ταινίες του περιλαμβάνουν Neruda και Jackie, το οποίο κέρδισε Natalie Portman μια υποψηφιότητα Όσκαρ για την απεικόνισή της της πρώτης κυρίας.

https://t.co/1EEL22nZwr

Η σύνοψη σε ένα νέο δελτίο Τύπου αναφέρει: “Δεκέμβριος 1991: Ο γάμος του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας έχει παγώσει εδώ και πολύ καιρό. Αν και οι φήμες για τις υποθέσεις και το διαζύγιο αφθονούν, η γίνεται εκεχειρία για τους εορτασμούς των Χριστουγέννων στο Κτήμα Σάντριγχαμ. Υπάρχει φαγητό και ποτό, σκοποβολή και κυνήγι. Η Νταϊάνα ξέρει το παιχνίδι. Φέτος, τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά”.

https://twitter.com/hashtag/Spencer?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Η νέα εμφάνιση της K.Stew ως Diana, όπως φαίνεται παραπάνω, δείχνει το δαχτυλίδι ζαφείρι που της έδωσε ο πρίγκιπας Κάρολος κατά την περίεργη δέσμευσή τους – ένα κόσμημα (14 διαμάντια παρακαλώ) που είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μέσα στη βασιλική οικογένεια.

https://t.co/gkcopUBy1Q

Η Στιούαρτ είχε δεχτεί μεγάλη κριτική καθώς οι περισσότεροι προτιμούσαν μια Βρετανίδα ηθοποιό ενώ άλλοι θεώρησαν ότι δεν υπάρχει ομοιότητα ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Ίσως αλλάξουν γνώμη.