Έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλά τελευταία. Γενικότερα, είναι μια εποχή που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα για το μέλλον αλλά και σπουδαίες αποφάσεις από ανθρώπους που επιθυμούν να το δουν λαμπρό. Ο Μένιος Φουρθιώτης ίδρυσε κόμμα, το ίδιο και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Πριν από λίγο, μάθαμε ότι και ο γνωστός Έλληνας ράπερ, Βασίλειος Στρατής, ή αλλιώς N.O.E, ιδρύει και αυτός το δικό του με το όνομα να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Είναι ο ”πολιτικός στίβος” όπως λένε οι ειδικοί των πληκτρολογίων μια μόδα και τίποτα παραπάνω; Όχι. Η πολιτική είναι μέρος της ζωής μας και κάθε απόφαση που λαμβάνουμε, μπορεί να θεωρηθεί πολιτική πράξη.

Την ίδια άποψη φαίνεται να συμμερίζεται και ο Ν.Ο.Ε και έτσι  ανακοίνωσε μέσω ενός δεκάλεπτου βίντεο την διάθεσή του να πολιτευτεί με το νέο κόμμα που ιδρύει. Όπως τονίζει, ”δεν θα γίνει πολιτικός” αλλά ένας ”εκπρόσωπος του λαού, ένας άνθρωπος δικός σας”. Αν έχετε ακούσει προσεκτικά το τραγούδι ΠΕΣ ΜΟΥ πριν από δύο χρόνια, ίσως και να το περιμένατε.

Ποιοι είναι οι λόγοι που τον οδήγησαν στο να πάρει αυτή την γενναία απόφαση; ”Για να αλλάξει θετικά ο κόσμος μας, με σκοπό την αναγέννηση, την αναβάθμιση, την ανανέωση, την πρόοδο, την ανάπτυξη, την αυτονομία και την επίτευξη μιας ισχυρής Ελλάδας, προστατεύοντας τα συμφέροντα της μεγάλης μάζας των Ελλήνων”. Αρκετά με τις λέξεις, μπορείτε να δείτε ολόκληρη την τοποθέτησή στο παρακάτω βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=wJ8vMMGe2UQ