Θέλετε να συνδυάσετε τις διακοπές σας με υπέροχες εικόνες, εμπειρίες αλλά και άσκηση; Η απάντηση είναι «πήγαινε στο Μπαλί». Στο νησί της εξαιρετικά όμορφης Ινδονησίας ξέρουν πώς να προσφέρουν το τέλειο πακέτο στους τουρίστες και αυτό φαίνεται από την νούμερα των ανθρώπων που την επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Εντάξει, φέτος δεν ήταν η χρονιά αλλά για ποιον ήταν; Ο κορονοϊός «χτύπησε» τον τουρισμό σε σχεδόν κάθε χώρα του κόσμου. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν άτομα τα οποία συνεχίζουν και ταξιδεύουν παρά τον αυξημένο κίνδυνο.

Όλοι ξέρουμε πλέον ότι η μάσκα είναι σύμμαχός μας ενάντια στον ιό όμως κάποιοι εξακολουθούν για τους δικούς τους λόγους να μην τη φορούν ή όταν το κάνουν, να τη φορούν λάθος. Αυτές οι περιπτώσεις δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, το ίδιο συμβαίνει και στο Μπαλί. Τι συμβαίνει αν οι αρχές δουν τους τουρίστες να μην φορούν μάσκα; Αυτό που θα δείτε στο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=fayyy55_t80

Από τον περασμένο χρόνο η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους ήταν υποχρεωτική. Τις τελευταίες μέρες ωστόσο πολλοί έχουν συλληφθεί χωρίς να τη φορούν. Όσοι δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν το πρόστιμο 5,7 ευρώ, πρέπει να κάνουν 50 push-ups αν δεν τη φορούσαν και 15 αν τη φορούν λάθος. Με λίγα λόγια, στο Μπαλί θα γίνουν «φέτες».