Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε -μεταξύ άλλων- και για την εργασία την Κυριακή, στην εκπομπή Παρεμβάσεις και τη Λίνα Κλείτου. Πρόκειται για ένα hot ζήτημα, ιδίως μετά τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης των Jumbo, κ.Βακάκης, ο οποίος επιθυμεί 7ήμερη και 12ωρη εργασία. Φυσικά και το σχολίασε και εξέφρασε την άποψή του.

Μέχρι εδώ όλα καλά, ειδικά από τη στιγμή που δεν είχε απέναντί του τον Άκη Πετρετζίκη. Ο υπουργός αρέσκεται στο να εμφανίζεται συχνά στα τηλεοπτικά παράθυρα και έτσι, στην αρχή, δεν δώσαμε την απαραίτητη προσοχή. Όταν η συζήτηση έφτασε στην αργία της Κυριακής, όμως, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως πρόκειται για «μία συζήτηση του 20ού αιώνα στον 21ο αιώνα». Σε αυτό συμφωνούμε. Έχουμε φτάσει σε σημείο να συζητάμε για την αργία της Κυριακής, που θεωρείται δεδομένη, τον 21ο αιώνα. Όχι εμείς, η κυβέρνηση.

https://t.co/AXxmjEEoi0

 

Αφού δεν σας ξύπνησαν για να σας πουν τα κάλαντα, επέλεξε να το κάνει ο υπουργός με τις δηλώσεις του. Με το γνωστό του ύφος, επιμένει πως «είναι φοβερά ντεμοντέ αυτή η συζήτηση», ακυρώνοντας με έμεσο τρόπο όσα εργατικά δικαιώματα έχουν κατακτηθεί τα περασμένα χρόνια. Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην προσωπική άποψη του Άδωνι Γεωργιάδη, το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι αυτές οι απόψεις βγαίνουν από το χείλη του υπουργού Άδωνι Γωργιάδη. Βέβαια, δεν πέσαμε και από τα σύννεφα.