Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο Πέτρος Μάμος, απόφοιτος της Ζυθοποιητικής Ακαδημίας του Μονάχου, θέλοντας να συνεχίσει και να εξελίξει το έργο του πατέρα του Λορέντζου, ακολούθησε το πάθος του: την μπύρα. Την μπύρα σαν γεύση, σαν project και σαν προϊόν που καταλήγει να φέρνει ανθρώπους κοντά. Ακολουθώντας το όραμά του, σε μια εποχή όχι και τόσο φιλική σε πρωτοπόρους και ανθρώπους που είναι έτοιμοι να κάνουν τα πιο προβοκατόρικα βήματα, μας έχει προσφέρει αυτή τη μια μπύρα που μπορούμε να λέμε πως έχουμε συνδυάσει με τις πιο δικές μας στιγμές.

Η μπύρα Μάμος, ωστόσο, δεν αποτελεί μόνο εκείνο το απαραίτητο στοιχείο μιας συγκέντρωσης φίλων, αγαπημένων προσώπων, μελών οικογένειας και προσωπικών στιγμών μετά από ατελείωτες μέρες, αλλά και success story του τι συμβαίνει όταν τολμηροί άνθρωποι, κάνουν τους φόβους στην άκρη και πατάνε το γκάζι για την πραγματοποίηση ενός οράματος. Τι γίνεται δηλαδή όταν κάποιος χρησιμοποιεί το πάθος του σαν πρώτη ύλη για να φέρει κάτι μεγαλύτερο (και απολαυστικότερο) σε αυτόν τον κόσμο. Ακόμα κι αν του βγει και λίγο λάθος. 

Πάνω σε αυτές τις δυο λέξεις-σταθμούς (το πάθος και το λάθος) βασίζεται η σειρά podcast «Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία». Μέσα από αυτά τα podcast δίνεται σάρκα και οστά στο πάθος, μέσα από αληθινές και καθόλου αψεγάδιαστες ιστορίες αληθινών ανθρώπων, που προσπάθησαν και στην τελική πέτυχαν, ενδεχομένως αφού πρώτα… απέτυχαν. Τις συζητήσεις αυτές συντονίζουν (και αποσυντονίζουν, έχοντας ο κάθε ένας αναλάβει τον ρόλο του) ο Διονύσης Ατζαράκης και ο Λάμπρος Φισφής.

Να, ας πούμε πριν λίγες μέρες ανέβηκε το τρίτο επεισόδιο του podcast «Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία», το οποίο μπορείς να το ακούσεις αμέσως πατώντας το play (άντε, τι κάθεσαι;)

Αν όμως δεν μπορείς να πατήσεις τώρα το Play, επίτρεψέ μας να σου πούμε μερικά λόγια παραπάνω για τη «Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία». Το κάθε podcast περιστρέφεται γύρω από ερωτήσεις πάθους, αλλά και λάθους, με τις πρώτες να τις έχει αναλάβει ο Λάμπρος Φισφής και τις δεύτερες ο Διονύσης Ατζαράκης. Στην «Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία» θα ακούσετε τις ιστορίες του ηθοποιού Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, του φωτογράφου Κώστα Σπαθή και της σχεδιάστριας πίσω από τη boho μαγεία του brand Nidodileda, Τόνιας Μητρούδη.

Στο τρίτο επεισόδιο: Κώστας Σπαθής

Θα σταθούμε στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς, αυτό με τον Κώστα Σπαθή. Στο επεισόδιο αυτό, Ατζαράκης και Φισφής συντονίζουν και αποσυντονίζουν μια συζήτηση με τον φωτογράφο που ήδη μετράει 317k ακόλουθους, έχοντας διαμορφώσει τολμούμε να πούμε το πιο ενδιαφέρον εγχώριο ινσταγκραμικό λογαριασμό. Ναι τον Κώστα Σπαθή, aka @spathumpa.

Με βασικό του εργαλείο ένα drone, ο φωτογράφος απαθανατίζει εικόνες από ψηλά, συνθέτοντας ένα παζλ που ενδεχομένως καταλήγει στο συμπέρασμα: αυτός ο πλανήτης είναι υπέροχος. Στο podcast αυτό μοιράζεται με Ατζαράκη και Φισφή την προσωπική του ιστορία, τα μυστικά της επιτυχίας του, αλλά και τα fails που είχε κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας.