Έλαμψε η Θάτσερ μέσα στο γκρι λονδρέζικο ουρανό.  Ίσως, ήταν η πιο όμορφη υποδοχή για την τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς “The Crown”. Κι αυτό οφείλεται κυρίως στην προσωπικότητα της Τζίλιαν Άντερσον που αποδείχτηκε άξια οικοδέσποινα της Ντάουνινγκ Στριτ 10, ένας χώρος με πολύ βαριά κληρονομιά.  

Πότε θα κάνει πρεμιέρα;

https://twitter.com/GillianA?ref_src=twsrc%5Etfw

Κυριακή, 15 Νοέμβριου μην κανονίσεις brunch. Έχεις ραντεβού με την Μάργκαρετ Θάτσερ και την Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η Τζίλιαν Άντερσον προκαλεί ανατριχίλα στο ρόλο της Σιδηράς Κυρίας ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός Έμα Κόριν θα συγκινήσει αναβιώνοντας το ταξίδι του πριγκιπικού ζεύγους στην Αυστραλία το 1983.

Τι θα δούμε;

Είμαστε στο 1981, παντρεύεται ο Κάρολος με την Λαίδη Ντι και αποκτούν τους διαδόχους. Ο γάμος δεν είναι ρόδινος και ο Κάρολος αποζητά αγάπη, στοργή και τρυφερότητα σε άλλες αγκαλιές. Η Πριγκίπισσα Άννα δεν περνάει καλά στο γάμο της. Τα δυο αδέλφια ενηλικιώνονται μέσα από αποτυχημένες σχέσεις. Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ ως Πριγκίπισσα Μαργαρίτα καπνίζει δυο πακέτα τσιγάρα, γνωρίζοντας ότι ο πατέρας της έφυγε στα 54 από καρκίνο του πνεύμονα. Δεν θα πάει καλά αυτό. Πολλά θα περάσει η Λίλιμπετ-Ολίβια Κολμάν με την Πρωθυπουργό που οδήγησε την Αγγλία στην Κρίση των Φώκλαντ.

Τι περιμένουμε από την 4η σεζόν;

Τον πιο διάσημο τηλεοπτικό γάμο της σύγχρονης ιστορίας. Το 1981 περίπου 17 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν ζωντανά τη γαμήλια τελετή (23 εκατομμύρια συντονίστηκαν για το γάμο της Κέιτ Μίντλτον και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ). Η Κόριν δήλωσε στην βρετανική Vogue ότι δέκα άτομα την βοήθησαν να φορέσει την ρέπλικα του νυφικού της Νταϊάνας. Μετράω ήδη αντίστροφα. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Change is coming. 15th November.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix) στις

Έκπληξη

Η Κλερ Φόι θα κάνει ένα μικρό cameo ως Βασίλισσα Ελισάβετ στη σειρά.