Πόσο Netflix, Hulu, HBO, Instagram μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος; Η Dua Lipa πάντως το βαρέθηκε και θέλει το φλερτ της. Και θέσπισε νέο εγχειρίδιο κανόνων για τους singles εκεί έξω που ψάχνουν τον έρωτα αλλά όχι τον κορωνοϊό. Το ντουέτο της “New Rules for Dovid Dating”  μαζί με τον Τζείμς Κόρντεν είναι το χιτάκι της πανδημίας.

https://www.youtube.com/watch?v=fN6uzhy5uvU

Έστειλες DM στον πρώην σου κατά τη διάρκεια της καραντίνα; Έκανες πρώτο ραντεβού στο Zoom; Έκανες και κλήση FaceTime; Πήγες να κάνεις και το λέιζερ/ αποτρίχωση με κερί; Άρα θα βγεις ραντεβού για να συναντήσεις τον άνθρωπο που γνώρισες μέσω των σόσιαλ. Που να προλάβεις να γνωρίσεις έναν άνθρωπο τώρα που κλείνουν μπαρ στις 12 και δεν γίνονται συναυλίες και φεστιβάλ. Για όλα φταίει η πανδημία. Η Dua Lipa σου έχει κανόνες για να μην περάσεις ξανά καραντίνα και να κολλήσει τη γιαγιά σου cCOVID-19 . Φόρα μάσκα, πλύνε χαράκια, κράτα απόσταση. Κι αν βήξει, προσποιήσου ότι έχεις δουλειά και ρίξε TYN.

Το mash up των “Don’t Start Now” και “New Rules” έγινε ντουέτο στην εκπομπή τουυπέροχου Τζέιμς Κόρντεν “The Late Late Show with James Corden” στις 17 Σεπτεμβρίου και ήδη πλησιάζει τα δυο εκατομμύρια κλικ στο YouTube. Η 25χρόνη τραγουδίστρια συμβουλεύει πριν προχωρήσουν αρκετά τα πράγματα με το αγόρι/κορίτσι που γνωρίσατε διαδικτυακά να κάνετε μια ψακτική στο Insta του λγάμενου/λεγάμενης. Κι αν αποτύχει το ραντεβού, “It’s You, Your Hand, and OnlyFans”.