Ενώ στην Ελλάδα, ο Βασίλης ο Κουτσιανικούλης παθαίνει Μπαλάφα και λέει πως δεν υπάρχει κορονοϊος κι οι μάσκες είναι φίμωτρα, αυτός ο αλήτης ο Covid, δεν σέβεται τίποτα πια. Η χάρη του έφτασε μέχρι τη Γκόθαμ και τον Bruce Wayne! Φαίνεται τελικά, ότι όλοι αυτοί οι Μπατμανάκηδες  που δεν συμπαθάγανε τον Πάτινσον, τον μάτιασαν τον παλίκαρο κι έτσι ο νέος Μπάτμαν του Matt Reeves νόσησε δυστυχώς. Και για να μη λες ότι τα βγάζουμε από το κεφάλι μας, εδώ πέρα για να μαζεύουμε κλικς κι άλλα τέτοια συνωμοσιολογικά, κάναμε ρεπορτάζ πριν μιλήσουμε δημοσίως. 

Η Warner Bros, παραγωγός της ταινίας, ανακοίνωσε πως “μέλος της ομάδας παραγωγής “The Batman” εξετάστηκε και βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα του νοσούντα. “Τα γυρίσματα διακόπηκαν προσωρινά”, πρόσθεσε η ανακοίνωση. Το Vanity Fair και το Hollywood Reporter, επικαλούμενα ανώνυμες πηγές, τόνισαν ότι το πρόσωπο που διαγνώστηκε θετικό στον ιό είναι ο Πάτινσον, ο πρωταγωνιστής της ταινίας. 

Τα γυρίσματα σταμάτησαν λοιπόν κι ελπίζω να πάνε όλα καλά και να επιστρέψουν υγιείς κι ασφαλείς. Στη Γκόθαμ έγινε προληπτική απολύμανση, όσο αναρωτιόμαστε τι θα μπορούσε να συμβεί αν ο Μπάτμαν δεν φορούσε και μάσκα. Diss συνομωσιολόγων σε 3, 2, 1.