Όπως έχεις καταλάβει μια αδυναμία στα φεστιβάλ και στις συναυλίες την έχουμε και δεν ντρεπόμαστε να το ομολογήσουμε. Και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε; Φέτος λοιπόν σε όλο τον συναυλιακό πλανήτη έχει απλωθεί μια σιγή, που κάποιες φορές σπάει, για Drive-In events ή social distancing shows, μα η χαρά μας εκεί θα είναι μισή.

Ωστόσο, μην νομίζεις πως μόνο στην Ελλαδίτσα μας, αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, μιας και σε όλο τον πλανήτη, προσπαθούν να βρουν μια λύση. Έτσι και στο Ηνωμένο Βασίλειο, που η μουσική βιομηχανία, είναι μια από τις πιο βαριές της χώρας. Διαβάζοντας διαδικτυακά πέσαμε στο Roxx, που μας έκανε γνωστά όσα δήλωσε ο Craig Hassall, εκτελεστικός διευθυντής του Royal Albert Hall, σχετικά με το πότε και πως θα έχουμε ξανά συναυλίες. Ειδικά, τον χειμώνα που οι κλειστοί χώροι θα φέρουν και νέους περιορισμούς.

Ζητήσαμε από την κυβέρνηση να δει πως λειτουργούν τα κλαμπ σε άλλες χώρες αυτό το διάστημα. Μία από τις περιπτώσεις είναι η Σεούλ που συνέχισε να παρουσιάζει το Φάντασμα της Όπερας. Ένα μέτρο που πήραν εκτός από το θερμόμετρο και την υπεύθυνη δήλωση ήταν να περνάει το κοινό από ένα χώρο που ψεκάζεται με ειδικό απολυμαντικό“.

Ελπίζουμε η τελευταία λύση με το απολυμαντικό ψεκαστήρι, να μην προχωρήσει. Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε, στην Ελλάδα προτιμούμε να βαφτιστούμε στο τζατζίκι.