Τα όσα συμβαίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, μετά τη δολοφονία του George Floyd από τον Derek Chauvin, έχουν μπει ήδη στο βιβλίο της σύγχρονης παγκόσμιας ιστορίας. Σε μια συγκλονιστική εξέγερση που μετράει μέρες κι έφτασε μέχρι την πόρτα του Λευκού Οίκου, μαύρα και λευκά αδέρφια μας, δεν ανέχονται άλλο πια, να μην μπορούν να ανασάνουν ελεύθερα! 

Δεκάδες καλλιτέχνες στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης και βγαίνουν στους δρόμους, να διαδηλώσουν και να φωνάξουν κι αυτοί, ότι ο κόσμος μας, επιβάλλεται να αλλάξει, αποβάλλοντας κάθε ρατσιστικό κατάλοιπο που έσπειραν διάφοροι από γεννησιμιού του. H Rihanna, η Beyonce, η Bilie Eilish, η Ariana Grande είναι μόνο μερικές από αυτές, σε μια λίστα που ευτυχώς δεν τελειώνει. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you want to demand more charges brought on all those involved in the death of George Floyd, click the link in my bio to sign the petition.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

Μαζί ακολούθησαν κι οι μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες του κόσμου, όπως η Universal, η Columbia, η Warner κι η Sony, για να μην τις αναφέρουμε όλες. Αποφάσισαν λοιπόν αυτή η Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, να είναι η ΒlackΟut Tuesday, ρίχνοντας μαύρο στις σελίδες τους, χωρίς να κάνουν καμία δημοσίευση, κοινοποίηση, ή εργασία εκτός του μηνύματος στήριξης που ανέβασαν σε όσους διαδηλώνουν υπέρ ενός ελεύθερου κόσμου.  

Στέκονται λοιπόν πλάι στη μαύρη κοινότητα που μάχεται ενάντια του ρατσισμού, “γιατί είναι πολύ πιο σημαντικό να αφιερώσουμε μια μέρα μακριά από τη δουλειά, για να συνδεθούμε με την κοινότητά μας“. Εμείς, συνυπογράφουμε!