Την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο την ξέρεις. Έχουμε γράψει μπόλικα άρθρα, για ήρωες εντός των γηπέδωνμα και για την κουλτούρα του πιο δημοφιλούς παιχνιδιού του γαλαξία. Ένα από τα πράγματα που πόνεσαν τον οπαδό που κρύβουμε μέσα μας, την περίοδο της καραντίνας, ήταν ότι σταμάτησαν όλα σχεδόν τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, μαζί τους και το Γιουρόπα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Για αυτό χαμογελάσαμε συγκρατημένα όταν πρώτη η Μπουντεσλίγκα ξεκίνησε ξανά, χωρίς την παρουσία οπαδών, όπως είναι φυσιολογικό.  

Λίγο πριν, στις 8 Μαΐου ξεκίνησε το πρωτάθλημα και στη Νότια Κορέα, αντίστοιχα χωρίς οπαδούς στις κερκίδες. Όλα καλά μέχρι εδώ, θα πεις. Έλα όμως που στην FC Seoul είχαν μια από τις χειρότερες ιδέες του 2020. Έβαλαν λοιπόν στις κερκίδες πολύ ρεαλιστικές κούκλες να κρατάνε χαρτονένια πανό, για να υποστηρίζουν τους παίκτες της ομάδας. Αφήνουμε για λίγο στην άκρη το “Black Mirror” του πράγματος. Παρακολουθώντας που λες, τηλεοπτικά την αναμέτρηση οι fans της ομάδας παρατήρησαν πως πρόκειται για sex dolls. Όπως παραδέχθηκαν οι εκπρόσωποι της ομάδας πρόκειται για “premium mannequins” που ναι μεν παράγονται από εταιρεία που παράγει ερωτικά παιχνίδια, αλλά δεν είναι και sex dolls! Ρε είστε τρελοί ρε;

Σαν να μην έφτανε αυτό κάποια από τα πανό, διαφήμιζαν και πορνογραφικά sites παρότι, την ώρα μάλιστα που η πορνογραφία είναι απαγορευμένη. Το μόνο που έχουμε να πούμε, μέσα σε όλη αυτή την παράνοια, είναι: Τσάρλι Μπρούκερ, έλα σταμάτα! Δεν είναι αστείο πια.