Ξέρουμε ότι σε αρκετούς τους έχει σαλέψει κατά την περίοδο της καραντίνα. Βλέπεις η βαρεμάρα μες το σπίτι, δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια να έχεις ποικιλία στο τι κάνεις και έτσι αρκετά άτομα καταφεύγουν σε αρκετά κουλές λύσεις για σκοτώσουν τον χρόνο τους.
 
Πολλοί ακολουθώντας τη μόδα των ημερών, την είδαν barber και άρχισαν να παίρνουν ξούρα τα κεφάλια τους και κατέληξαν να είναι σαν Τελετάμπις. Μερικοί συνέχισαν ό,τι έκαναν, δηλαδή να αράζουν όλη μέρα στο pc και να καίγονται στα ηλεκτρονικά, ενώ αρκετοί (και εμείς) αποφάσισαν να ανανεώσουν το style τους για να τους βρει η νέα μέρα πιο μορφονιούς. 
 
Στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης, δεν θα μπορούσε να λείπει και η μάσκα. Βλέπεις, έχει γίνει αρκετά in αξεσουάρ για αρκετούς, καθώς φοριέται από όλους (και πολύ καλά κάνει). Υπάρχουν όμως και άτομα που δεν θέλουν μια κλασική γαλάζια μάσκα ρε αδερφέ. Δεν τη γουστάρουν, πώς το λένε; Δεν πηγαίνει με τα νέα τους sneakers. Ε, για κάτι τέτοιους φωστήρες φαίνεται ότι δούλεψαν κάτι απίθανες τυπάρες και δημιούργησαν αυτές τις μάσκες:
 
 
Είναι φτιαγμένες από δαντέλα και στρας. Ναι καλά διάβασες. Δαντέλα και στρας φίλε. Γιατί μπορεί να έρθει να σε βρει ο ιός, αλλά τουλάχιστον να είσαι φτιαγμένος σωστά.