Η ελληνική μυθοπλασία δίνει από παλιά βάση στη μουσική επένδυση μιας σειράς, εξού και πολλά intro τραγούδια καταλήγουν να γίνουν αγαπητά, ακόμα και σε κόσμο που δεν παρακολουθεί τηλεόραση. Τούτου λεχθέντος, το intro τραγούδι του Σασμού. Αυτό, βέβαια, δεν υπήρχε τόσο παλαιότερα, αλλά οι παραγωγές φαινόταν από πάντα πως ήθελαν ένα πολύ χαρακτηριστικό τραγούδι τίτλων.

Κάποια intro τραγούδια έχουν αφήσει το στίγμα τους τόσο στον τηλεθεατή όσο και στην ελληνική μουσική. Το «Τι πρέπει τι δεν πρέπει» που έπαιξε στους Ψίθυρους Καρδιάς, το «Μη Μου Λες Αντίο» στην ομώνυμη σειρά, το «Δώσε μου λιγάκι ουρανό» στη σειρά «Το Σημάδι Του Έρωτα» ή το «Είχα Κάποτε Μια Αγάπη» στο «Της Αγάπης Μαχαιριά», είναι χαρακτηριστικά τραγούδια που έκαναν και τεράστια επιτυχία.

Υπάρχουν όμως κι αυτές οι σειρές, οι κωμικές, που τα intro τραγούδια τους έμειναν σε λίγους και μόνο τα σκληρά μαχίμια και οι «παλαιολιθικοί» τα θυμούνται. Κι εμείς, ως 35άρηδες, έχουμε ακόμα καλή μνήμη για να σας τα παρουσιάσουμε.

Αυτά είναι τα 7 intro τραγούδια σε σειρές των 90s-00s που δεν θυμάσαι

Πάτερ Ημών

Κυκλοφόρησε το 1994, κράτησε δύο σεζόν και ο Κώστας Καρράς ήταν αυτός που τραγούδησε το intro, με τις δύο κόρες του στη σειρά να βοηθάνε στα φωνητικά και στις δεύτερες.

Δείτε τα υπόλοιπα τραγούδια σε ελληνικές σειρές στο Intronews.gr