Στη  σειρά από τον δημιουργό του «Euphoria», Σαμ Λέβινσον, πρωταγωνιστεί η Λίλι-Ρόουζ Ντεπ ως ποπ σταρ που παρασύρεται από έναν μυστηριώδη ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου που υποδύεται ο The Weeknd.Το δεύτερο επεισόδιο του “The Idol” περιλαμβάνει μια σεξουαλική σκηνή μεταξύ του The Weeknd και της Lily-Rose Depp, που δεν πήγε πολύ καλά. Οι περισσότεροι τηλεθεατές χαρακτήρισαν τη σκηνή ως πορνογραφική και ανατριχιαστική. Ο χαρακτήρας του Abel “The Weeknd” Tesfaye, Tedros, σαγηνεύει τη συναισθηματικά ευάλωτη ποπ σταρ της Lily-Rose Depp, Jocelyn. Εμείς αναρωτηθήκαμε αν έκαναν ποτέ σεξ στη ζωή τους γιατί αυτό που είδαμε δεν θύμιζε ερωτική σκηνή.

https://twitter.com/hashtag/theidol?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Στα τελευταία 10 λεπτά του δεύτερου επεισοδίου παρακολουθούμε την Jocelyn να αυνανίζεται με ένα κόκκινο φουλάρι δεμένο γύρω από το κεφάλι της. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς κάτι τόσο αντισέξι. Γι’ αυτούς, το σεξ είναι το εξής: «Μια γυναίκα αναστατώνεται επειδή υπάρχει ένας άντρας, μετά συμβαίνει κάτι περίεργο (δεν θα πούμε τι είναι) Και τελικά, όταν όλα τελειώσουν, τους ενημερώνει ότι ήταν η καλύτερη στιγμή που πέρασε ποτέ». Είναι η ανδρική φαντασίωση στην πιο αγνή της μορφή, φτιαγμένη από άντρες που πιστεύουν ότι ξέρουν να λένε περίπλοκες ιστορίες επειδή μπορούν να ακουμπήσουν μια θηλή. Σύμφωνα με την GQ, το νέο επεισόδιο περιελάμβανε τη «χειρότερη σκηνή σεξ στην ιστορία», Στη συγκεκριμένη, η ηρωίδα της Ντεπ αυτοϊκανοποιείται και αυτοτραυματίζεται, ενώ πενθεί τη νεκρή μητέρα της και τελικά πέφτει στα «δίχτυα» του Weeknd. Οτινανισμός και male gaze. Κακός συνδυασμός.

Τα πράγματα συνεχίζουν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο με το The Idol , όχι ότι τα πράγματα πήγαιναν ιδιαίτερα καλά για την επίμαχη σειρά του HBO ποτέ, καθώς η τελευταία σκηνοθετική απόπειρα του Σαμ Λέβινσον είχε κακές κριτικές μήνες πριν καν κάνει πρεμιέρα.Το standing ovation στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών αποδείχτηκε τόσο άνευ σημασίας όσο όλοι περίμεναν.