Ο “Πόλεμος των Άστρων” και το γυμνό είναι ένας επικίνδυνος συνδυασμός. Ωστόσο, αυτό είναι που προσφέρει το “The Empire Strips Back “, ένα αστείο μπουρλέσκ επιστημονικής φαντασίας στο East Village. Οι περισσότεροι σκληροπυρηνικοί θα ανακουφιστούν όταν θα ανακαλύψουν ότι σχεδόν κάθε χαρακτήρας εδώ είναι από την αρχική τριλογία. Ένα σας λέμε, η πριγκίπισσα Λέια περιστρέφεται γύρω από ένα φωτόσπαθο φορώντας μπικίνι με το “Closer”  των Nine Inch Nails.

Ο Darth Vader γίνεται σέξι στρίπερ σε χορογραφία με τους χορευτές του Stormtrooper με την χαρακτηριστική λευκή πανοπλία τους. Ετοιμαστείτε για μερικούς σοβαρά σέξι Stormtroopers, έναν επικίνδυνα σαγηνευτικό Boba Fett, μερικούς δελεαστικούς Twi’leks, έναν απολαυστικό Taun Taun, έναν κυρίαρχο Skywalker, τους Droids που δεν ξέρατε ότι θέλατε να δείτε ως στρίπερ. Το Burlesque ξεκίνησε τον δέκατο ένατο αιώνα και συνδυάζει την κωμωδία και την ψυχαγωγία ενηλίκων με πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα.

Σε όλη  τη διάρκεια της 2ωρης διάρκειας της εκπομπής, θα δείτε τα πάντα, από Tusken Raiders να κάνουν twering μέχρι droids που αποκαλύπτουν τι υπάρχει κάτω από την επιμετάλλωσή τους. Με καταγωγή από την Αυστραλία, το “The Empire Strips Back” κάνει περιοδείες σε όλο τον κόσμο από τότε που άνοιξε για πρώτη φορά το 2011.

Σε κάθε στάση της διαδρομής λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές, με το Broadway World να επαινεί το σόου για την “έξοχη συγχώνευση στοιχείων του παραδοσιακού στριπτίζ με γνώση και σεβασμό του franchise του Star Wars”. Η παρωδία μπουρλέσκ του Star Wars γέμιζε τις αυστραλιανές αίθουσες από το 2011, όταν άνοιξε στο Σίδνεϊ και γρήγορα έγινε φαινόμενο από στόμα σε στόμα.

Τα κοστούμια, οι μάσκες και τα σκηνικά είναι εντυπωσιακά και θα αφήσουν ικανοποιημένους και τους πιο δύσπιστους. Εννοείται πληρώνουμε όσο όσο να το δούμε στην Ελλάδα.