Η Μπάρμπι Φερέιρα δήλωσε στο podcast του Dax Shepard’s Armchair Expert ότι η απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεοπτική σειρά Euphoria πάρθηκε από κοινού με τον σκηνοθέτη Σαμ Λέβινσον. Και ενώ δεν είχε να πει αρνητικά λόγια για τον  αμφιλεγόμενο σκηνοθέτη, αμφισβήτησε την ικανότητά του να γράψει κάτι ουσιαστικό στο σενάριο για την Κατ. “Δεν νομίζω ότι υπήρχε μέρος για να πάει [Κατ].Νομίζω ότι υπήρχαν μέρη που θα μπορούσε να έχει πάει. Απλώς δεν νομίζω ότι θα ταίριαζε στη σειρά“.

https://t.co/1uf49r7kli

Τελικά, η  Φερέιρα παραδέχτηκε  ότι ήθελε πραγματικά να μην είναι η χοντρή καλύτερη φίλη, ένα τηλεοπτικό κλισέ. Είναι ένα βήμα να αναγνωρίσουμε ότι οι χοντροί χαρακτήρες δεν πρέπει να γράφονται μόνο για να ενσαρκώνουν ένα στερεότυπο, αλλά πότε θα ασχοληθεί κανείς πραγματικά να τους γράψει ως ενδιαφέροντες και πραγματικούς ανθρώπους; Τον Φεβρουάριο, η Ρέμπελ Γουίλσον αποκάλυψε ότι το συμβόλαιό της με το Pitch Perfect της απαγόρευε ρητά να χάσει βάρος. “Δεν μπορείς να χάσεις — νομίζω ότι δεν είναι περισσότερα από 10 κιλά, ή να πάρεις περισσότερα από 10 κιλά”.

Η Φερέιρα έχει επίσης μιλήσει αρκετά ανοιχτά για την άποψη της σχετικά με την εικόνα του σώματός της: “Δεν είναι ριζοσπαστικό για μένα να φοράω ένα crop top” είπε στο WhoWhatWear το 2022. Η Kat έγινε γρήγορα ο αγαπημένος χαρακτήρας των θαυμαστών κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν της σειράς που προβλήθηκε το 2019. Ενώ εξερευνούσε και τελικά κατανοούσε καλύτερα τη σεξουαλικότητά της, έγινε camgirl. Αυτές οι εμπειρίες τελικά της επέτρεψαν να αισθάνεται πιο άνετα με το σώμα της.

Διαβάστε ακόμη στο Provocateur:

Τα Fat Unicorns ξέρουν ότι “το πρώτο κράξιμο το τρώνε οι γυναίκες, οι χοντρές και οι αδερφές”

Η Μπάρμπι Φερέιρα αποχωρεί από το Euphoria και παίρνει μαζί της και τη φιλήδονη Κατ

Οριακά προσβλητικά σχόλια που ακούς όταν χάνεις κιλά