«Ψυχαγωγία σε fast forward», αυτό βλέπει κάποιος όταν μπαίνει στον μαγικό κόσμο του Sefflix, της ολοκαίνουργιας streaming πλατφόρμας του Μάρκου Σεφερλή. Επίσης υπάρχει και ένα πολύ ψύχραιμο «Η καλύτερη streaming πλατφόρμα στην Ελλάδα» για να ξέρετε από την πρώτη στιγμή με τι έχετε να κάνετε. Για να τα λέμε όλα, όμως, μας είχε προετοιμάσει εδώ και καιρό.

Το ερώτημα είναι βέβαια αν είχαμε ανάγκη από κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Μάρκο Σεφερλή, είχαμε: «Κάτι που λείπει σήμερα από τον κόσμο είναι το γέλιο, η ψυχαγωγία! Κι αυτό, σε μια εποχή που κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς! Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει το sefflix, προσφέροντας ψυχαγωγίια σε fast forward. Καλή διασκέδαση!».

Στο sefflix, λοιπόν, θα έχουμε όλοι σκληρπυρηνικοί θαυμαστές του Μάρκου Σεφερλή να βλέπουμε ξανά και ξανά, ασταμάτητα και μέχρι να χυθεί ο εγκέφαλός μας στο πάτωμα, διάφορα έξυπνα σκετς, παραστάσεις, τραγούδια και όλα τα καλά που τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό. Περιμένουμε και τις ανακοινώσεις βέβαια για το τι θα ακολουθήσει όσον αφορά το υλικό.

Και επειδή ξέρουμε ότι όλοι πια έχετε τηλεοράσεις 100 ιντσών και full HD, σας λέμε από τώρα ότι η πλατφόρμα υποστηρίζει μέχρι και 4k ανάλυση και ότι θα μπορείτε να δείτε Μάρκο ακόμα και από το κινητό σας. Netflix, ετοιμάσου. 

Στα όχι και τόσο σημαντικά, το κόστος της μηνιαίας συνδρομής είναι ελάχιστο μπροστά στην ποιότητα που σας παρέχει το sefflix. Στον «κατάλογο» βλέπουμε ότι το ποσό μπορεί να φτάσει μέχρι τα 4,80 τον μήνα χωρίς δέσμευση ενώ μπορείτε επίσης να δώσετε από την ηλεκτρονική σας τσέπη 3,80 ευρώ για 6μηνη δέσμευση και 2,80 ευρώ τον μήνα  για 12μηνη δέσμευση. Τζάμπα, τζάμπα λέμε.

Διαβάστε περισσότερα στο Provocateur:

O Σεφερλής θα κάνει το ελληνικό The Office και είναι ήδη αστείο από μόνο του

Βρήκαμε το ιδανικό καστ για το “The Office” του Μάρκου Σεφερλή

Super Mammy: Σεξισμός και αστεία για βιασμούς σε ένα προϊόν που έχει πεθάνει προ πολλού