Μπορεί ένα τρέιλερ να κάνει την καρδούλα σου να πεταρίζει από προσμονή; Μπορεί. Νέτα σκέτα. Ειδικά αν αφορά το Joker. Ή για να το πούμε με την πλήρη επίσημη ονομασία: Joker: Folie à Deux.

Η φωτογραφία που μας είχαν «δώσει» πριν από λίγες μέρες ήταν το «τυράκι» που μετά χαράς τσιμπήσαμε. Το trailer που κυκλοφόρησε τώρα, ήταν το επόμενο στάδιο του «δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω».

Στο YouTube, με το που βγήκε on air, έγινε… χαμούλης. Δεν λέμε πόσα (πολλά) εκατομμύρια views έχει ήδη, δεν έχει νόημα, ό,τι νούμερο και να πούμε θα είναι… παλιό αν κρίνουμε από τη φρενίτιδα με την οποία «καταναλώνεται» το βίντεο.

Και πώς να γίνει αλλιώς; Το πρώτο Joker ήταν μια από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων ετών και η ερμηνεία του Χοακίν Φίνιξ μια από τις καλύτερες ΟΛΩΝ των εποχών.

Εδώ τον πλαισιώνει ως δίδυμο η Lady Gaga και το πράγμα γίνεται φουλ ιντριγκαδόρικο. Θα είναι, έχουμε μάθει επίσης, μιούζικαλ, κάτι που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την περιέργεια μας για το τι μας περιμένει όταν με το καλό βγει η ταινία στα σινεμά.

Όσο για το story του sequel; Ο Φοίνιξ επιστρέφει ως Άρθουρ Φλεκ και η Lady Gaga μεταμορφώνεται σε Δρ. Χαρλίν Κουινζέλ, μια ψυχίατρος που της ανατέθηκε να τον κάνει καλά, στο Άσυλο του Άρκαμ. Αντ’ αυτού όμως τον ερωτεύεται και γίνεται η συνεργός του ως θρυλική Χάρλεϊ Κουίν.

Και… ας αρχίσουν οι χοροί! Υπομονή ως τις αρχές Οκτωβρίου, που βγαίνει με το καλό στις αίθουσες.

Δες το τρέιλερ του Joker: Folie à Deux