Το Netflix ανανεώνει τη βιβλιοθήκη του για τον Απρίλιο, με νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ, έχοντας θέσει βέβαια ψηλά τον πήχη μετά το «The Gentlemen», το «3 body problem» και τις «Ανθρωποκτονίες στη Νέα Υόρκη». Ειδικά οι δύο πρώτες έκαναν χαμούλη στη πλατφόρμα, με τους συνδρομητές να  τις βλέπουν φανατικά.

Τέλος πάντων το μεγάλο στοίχημα του Netflix είναι να κρατήσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί και να καταγράψει προβολές και αυτόν τον μήνα, την ώρα βέβαια που ο καιρός αρχίζει και γίνεται σύμμαχος μας. Δεν ξέρουμε πόσο binge watching θα κάνουμε, ξέρουμε όμως ότι η προσοχή μας θα στραφεί στο Parasyte: The Grey, στο Scoop που αφορά την πολυσυζητημένη συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου, αλλά και στο Files of the Unexplained, διότι ό,τι έχει σχέση με ανεξηγήτο πετάμε τη σκούφια μας.

Στο μεταξύ, μετά και την επιτυχία που έκανε η σειρά «One Day», το Netflix φέρνει τον Απρίλιο και την ταινία, με πρωταγωνιστές τους Aν Χάθαγουεϊ και Τζιμ Στέρτζες.

Αναλυτικά όλα όσα έρχονται τον Απρίλιο στο Netflix:

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

  • 04/04/2024

Ripley

Ο Τομ Ρίπλεϊ, ένας απατεώνας από τη Νέα Υόρκη στις αρχές του ’60, προσλαμβάνεται από έναν πλούσιο άνδρα για να πάει στην Ιταλία και να φέρει πίσω τον γιο του.

  • 05/04/2024

Parasyte: Οι Γκρίζοι (Parasyte: The Grey)

Όταν άγνωστα παράσιτα χρησιμοποιούν με τη βία τους ανθρώπους ως ξενιστές, η ανθρωπότητα καλείται να πολεμήσει τη διογκούμενη απειλή.

  • 10/04/2024

Η Αεροπειρατεία της Πτήσης 601 (The Hijacking of Flight 601)

Σε μια αεροπειρατεία, δυο αεροσυνοδοί πρέπει να ξεγελάσουν τους αεροπειρατές εν μέσω έντονων διαπραγματεύσεων στον αέρα και στο έδαφος. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.

  • 11/04/2024

Τα Φτερά της Φιλοδοξίας (As the Crow Flies): Σεζόν 3

Καθώς ένα γνώριμο πρόσωπο βγαίνει στην κάμερα, παλιές συμμαχίες διαλύονται, νέες σχέσεις γεννιούνται και το ειδησεογραφικό παιχνίδι παίζεται πλέον αλλιώς.

  • 11/04/2024

Μικρό Ταρανδάκι (Baby Reindeer)

Όταν ένας επίδοξος κωμικός κάνει μια πράξη καλοσύνης σε μια ευάλωτη γυναίκα, πυροδοτεί μια ασφυκτική εμμονή που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή και των δύο.

  • 11/04/2024

Heartbreak High: Σεζόν 2

Όταν η Άμερι αρχίζει να πιστεύει ότι μπορεί επιτέλους να ξεκινήσει ήρεμη τη νέα χρονιά, νέα προβλήματα κι ένας περίεργος στόκερ αρχίζουν να αναστατώνουν τη ζωή της.

  • 11/04/2024

Μια Νύχτα του Μεσοκαλόκαιρου (Midsummer Night)

Η Καρίνα συγκεντρώνει την οικογένειά της για παραδοσιακές σουηδικές καλοκαιρινές διακοπές, αλλά η ευτυχής περίσταση πάει στραβά όταν βγαίνουν στο φως μακροχρόνια μυστικά.

  • 12/04/2024

Good Times

Σε αυτήν την έντονη, τολμηρή νέα εκδοχή της κλασικής σειράς, μια νέα γενιά της οικογένειας Έβανς τα βγάζουν πέρα σε μια εργατική κατοικία στο Σικάγο.

  • 17/04/2024

The Circle: ΗΠΑ – Σεζόν 6

Σε αυτό το κοινωνικό πείραμα και διαγωνισμό, διαδικτυακοί παίκτες φλερτάρουν, γίνονται φίλοι και φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ για το έπαθλο του κορυφαίου ινφλουένσερ.

  • 18/04/2024

The Upshaws: Μέρος 5

Μια νέα εποχή γεμάτη σκαμπανεβάσματα και αλλαγές στη ζωή των Άπσοου φέρνει ευλογία αλλά και άγχος. Ό,τι όμως κι αν συμβεί, η οικογένεια παραμένει πάνω απ’ όλα.

  • 25/04/2024

Dead Boy Detectives

Σας καταδιώκει μήπως κάποιο ενοχλητικό φάντασμα; Έχει κλέψει κάποιος δαίμονας τις βασικές σας αναμνήσεις; Ίσως να πρέπει να απευθυνθείτε στους Νεκρούς Ντετέκτιβ.

@ Netflix
  • 30/04/2024

Φιάσκο

Όταν ξεσπά η καταστροφή στο σετ της πρώτης ταινίας ενός σκηνοθέτη, το συνεργείο του απαθανατίζει τις αναποδιές, τους εκβιασμούς και το σαμποτάζ που ακολουθούν.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX 

  • 05/04/2024

Το Λαβράκι της Δεκαετίας (Scoop)

Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι γυναίκες του Newsnight εξασφάλισαν την περίφημη συνέντευξη του πρίγκιπα Ανδρέα.

  • 12/04/2024

Κλοπή

Μια γυναίκα από την κοινότητα των Σαμί της Σουηδίας εντοπίζει έναν δολοφόνο για να ξεκαθαρίσει μια προσωπική υπόθεση. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

@ Netflix
  • 19/04/2024

Rebel Moon – Μέρος 2: The Scargiver

Οι επαναστάτες ετοιμάζονται για μάχη κόντρα στον Μητρικό Κόσμο, ενώ άρρηκτοι δεσμοί σχηματίζονται, ήρωες αναδύονται και θρύλοι γεννιούνται. Μια ταινία του Ζακ Σνάιντερ.

  • 25/04/2024

City Hunter

Εξαιρετικός σκοπευτής και αδιόρθωτος πλεϊμπόι, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Ρίο Σάεμπα, συμμαχεί απρόθυμα με την αδελφή του νεκρού συνεργάτη του για να ερευνήσει τον θάνατό του.

@ Netflix

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

  • 03/04/2024

Στη Σκηνή του Εγκλήματος: Γερμανία (Crime Scene Berlin: Nightlife Killer) – Ο Νυχτερινός Δολοφόνος

Το 2012, μια σειρά από φρικιαστικές δολοφονίες προκάλεσαν σοκ στα πάρτι του Βερολίνου. Ο δολοφόνος παρέμενε ασύλληπτος μέχρι που ένας από τους στόχους του επέζησε.

@ Netflix
  • 03/04/2024

Ανεξήγητα (Files of the Unexplained)

Αυτή η ανατριχιαστική ερευνητική σειρά ντοκιμαντέρ ερευνά απόκοσμες συναντήσεις, παράξενες εξαφανίσεις, γεγονότα που στοιχειώνουν και άλλα αινιγματικά φαινόμενα.

  • 05/04/2024

Το Αντικοινωνικό Δίκτυο: Από τα Μιμίδια στο Χάος (The Antisocial Network: Memes to Mayhem)

Από το rick-τρολάρισμα στις viral θεωρίες συνωμοσίας, αυτό το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει πώς μια ανώνυμη ιστοσελίδα έγινε ένας κόμβος που προκαλεί πραγματικό χάος στον κόσμο.