Μετά και τα Όσκαρ, όπου το Poor Things έφυγε με τέσσερα συνολικά βραβεία, δίνοντας στην Έμα Στόουν εκείνο του Α’ Γυναικείου Ρόλου, ο Γιώργος Λάνθιμος ανοίγει πλέον πανιά για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας. Ο Έλληνας σκηνοθέτης, που πλέον έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, θα παρουσιάσει στο κοινό το «Kinds of Kindness», που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε και το Variety.

Το «Kinds of Kindness» φέρνει ξανά στον πρωταγωνιστικό ρόλο την Έμα Στόουν, σηματοδοτόντας έτσι την πέμπτη σύμπραξη της ίδιας και του Γιώργου Λάνθιμου. Αναμφίβολα είναι το πιο περιζήτητο δίδυμο αυτή τη στιγμή. 

Τι ξέρουμε για το «Kinds of Kindness»

Όσον αφορά την υπόθεση του «Kinds of Kindness», ο Γιώργος Λάνθιμος έχει αναφέρει πως θα είναι μια ταινία ανθολογίας. Μιλώντας στον Guardian, εξήγησε πως «είναι μια σύγχρονη ταινία, που διαδραματίζεται στις ΗΠΑ – τρεις διαφορετικές ιστορίες, με τέσσερις ή πέντε ηθοποιούς που παίζουν έναν ρόλο σε κάθε ιστορία, άρα όλοι παίζουν τρεις διαφορετικούς ρόλους. Ήταν σχεδόν σαν να έκανα τρεις ταινίες, πραγματικά».

Το καστ απαρτίζεται από σπουδαία ονόματα και πολύ κλασικά για τον ίδιο τον Λάνθιμο, όπως για παράδειγμα αυτό του Γουίλεμ Νταφόε, της Μάργκαρετ Κουάλεϊ και του Τζο Αλγουιν. Και με τους τρεις έχει συνεργαστεί σε προηγούμενες δουλειές, με τα δύο πρώτα ονόματα πιο πρόσφατα, στο Poor Things. Επιπλέον θα συμμετέχουν και οι Τζέσι Πλίμονς, την Χονγκ Τσάου, τον Μαμουντού Άθι και την Χάντερ Σέιφερ.

Kinds of Kindness Γιώργος Λάνθιμος ταινία

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Λάνθιμος έγραψε το σενάριο του «Kinds of Kindness» μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά στις ταινίες ‘Κυνόδοντας’, ‘Άλπεις’, ‘Αστακός’ και ‘Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού’. Αντ’αυτού, ο υποψήφιος για Όσκαρ, Τόνι ΜακΝαμάρα, που ήταν σεναριογράφος στις δύο τελευταίες ταινίες του Λάνθιμου, δεν θα συμμετέχει αυτή τη φορά.

Τέλος, τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2022 στη Νέα Ορλεάνη και ολοκληρώθηκαν τον Δεκέμβριο.