Το μισό καλό να ‘ναι σε σχέση με το πρώτο, και πάλι σούπερ (θα ‘ναι). Το Joker είναι μια από τις ταινίες-σταθμός των τελευταίων (πολλών) ετών με πάνω 1 δισ. δολάριά σε εισπράξεις, επίδοση-ρεκόρ στο box office. Ενόσω μετράμε ανάποδα για το sequel (Joker: Folie à Deux) το κοντέρ του «δεν μπορώ να περιμένω» ανέβηκε κατακόρυφα.

Υπεύθυνος γι’ αυτό ο Τοντ Φίλιπς. Με αφορμή τη χθεσινή (14/2) γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ο σκηνοθέτης της ταινίας πόσταρε τρία τρυφερά ενσταντανέ με τους Τζόκερ (Χόακιν Φοίνιξ) και Χάρλεϊ Κουίν (Lady Gaga). «Ελπίζοντας η μέρα σας να είναι γεμάτη αγάπη», σχολίασε.

Του αρέσει γενικώς, όπως φαίνεται, να κάνει… ομορφιές του St Valentine’s, πέρυσι τέτοια μέρα μας είχε δώσει την πρώτη φωτογραφία του επερχόμενου project.

Ελπίζουμε επίσης κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να μάθουμε περισσότερα για το τι μέρος του λόγου θα είναι το part 2 του Joker. Γνωρίζουμε μόνο μέχρι στιγμής πως θα είναι μιούζικαλ. Κάτι που, σε πρώτο άκουσμα, ιντριγκάρει ιδιαιτέρως.

Όσο για τις φωτογραφίες; Η μία μας δείχνει τους δύο πρωταγωνιστές να ακουμπιούνται μύτη με μύτη. Η άλλη να κάθονται σε φάση που είναι ανοιχτή σε όλες τις ερμηνείες, θα επιλέξουμε το «λίγο πριν από το χορό». Γιατί αυτό τους δείχνει να κάνουν το 3ο και τελευταίο (μέχρι το επόμενο) καρέ…