Υπάρχει, άραγε, άνθρωπος που είδε Ted Lasso και δεν κόλλησε; Που στο φινάλε της τρίτης (και τελευταίας;) σεζόν, δεν έριξε δάκρυα αποχαιρετισμού; Που ακόμα κι αν δεν είχε συνδρομή στο Apple Tv+ έκανε μόνο και μόνο για να απολαύσει αυτό το έπος; Που δεν θα ήθελε να συνεχίσει η ιστορία παρακάτω; Ε, σε αυτό το τελευταίο θα σταθούμε, διότι υπάρχουν ελπίδες η σειρά να επιστρέψει και για 4η σεζόν.

Είναι γεγονός πως από τότε που τελείωσε το Ted Lasso, είχε μπει μια άνω τελεία. Άφηνε, δηλαδή, το υπονοούμενο πως ίσως, κάποτε, ο Τζέισον Σουντέικις, η Χάνα Γουάντινγκχεμ, ο Μπρένταν Χαντ, ο Φίλ Ντάνστερ και όλο το υπόλοιπο καστ να επιστρέψουν τον τόπο του εγκλήματος, στο γήπεδο της Ρίτσμοντ δηλαδή, στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Κι αυτή την ελπίδα την αναζωπύρωσε η Τσάννινγκ Ντάνγκεϊ, στέλεχος της Warner Bros., η οποία μίλησε στο Variety και είπε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο Ted Lasso να επιστρέψει. Ακόμα κι αν το καστ έχει ξεκαθαρίσει πως η σειρά έχει τελειώσει οριστικά, η ίδια άνοιξε πάλι τη συζήτηση για νέα επεισόδια. «Παρακολουθήσατε το φινάλε, αλλά υπάρχει μια μικρή πόρτα που θα μπορούσε να ανοίξει ξανά», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

«Δεν θα έβαζα ακόμα την τελεία. Υπάρχει ακόμα πολλή αγάπη για τον Ted Lasso. Και νομίζω ότι υπάρχει και πολύς ενθουσιασμός από την πλευρά της Apple για τον Ted Lasso. Αν λοιπόν παρουσιαστεί η ευκαιρία, θα ήμασταν ενθουσιασμένοι να επιστρέψουμε για να κάνουμε περισσότερα… Πάντα υπάρχουν συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη, τίποτα όμως που να είναι επίσημο».

Το φινάλε της σειράς προβλήθηκε πέρυσι, επομένως δεν έχει περάσει πολύς χρόνος για το καστ και το συνεργείο του Ted Lasso, να συμβιβαστούν με το οριστικό του τέλος, εξού και δεν έχουν γίνει συγκεκριμένα σχέδια για συνέχεια ή για spinoff. Ωστόσο, νωρίτερα αυτό το μήνα, και ο ίδιος ο Τζέισον Σουντέικις δήλωσε πως ενδιαφέρεται να αναβιώσει τον χαρακτήρα, όσο και οι θαυμαστές να δουν μια επιστροφή.

Με τη σειρά της και η Λέζλι Γκόλντμπεργκ, ανέφερε στο The Hollywood Reporter πως το φινάλε άφησε ανοιχτά πολλά πιθανά spinoffs. «Έχω μάθει πως του Τζέισον Σουντέικις του λείπει πολύ αυτός ο χαρακτήρας. Έτσι, ποιος ξέρει αν θα βρουν έναν τρόπο να τον φέρουν πίσω με μια τέταρτη σεζόν του Ted Lasso ή αν πρόκειται να κάνουν άλλο spinoff».

Τέλοσπαντων, που υπογράφουμε για να φέρουμε πίσω τον Ted Lasso;