Με το κοινό να είναι διχασμένο για το πρώτο μέρος της 6ης σεζόν του «The Crown», το Netflix πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το trailer του δεύτερου μέρους, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου. Θα γραφτεί, έτσι, και επίσημα, το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς, που έκανε μια μεγάλη κοιλιά στην 5η σεζόν, ώστε να ολοκληρώσει την ιστορία της βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά και της βασιλικής οικογένειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις προηγούμενες σεζόν, η μυθιστορηματική βιογραφία της Ελισάβετ κάλυψε έξι δεκαετίες, δεκάδες σκάνδαλα, όλα υπό το άγρυπνο βλέμμα της μακροβιότερης Βασίλισσας της Αγγλίας. Όπως στις προηγούμενες σεζόν, έτσι και σε αυτήν, είναι εκείνη που θα κληθεί και πάλι να βάλει στη μία άκρη της ζυγαριάς το συναίσθημα και στην άλλη την προσκόλληση στο πρωτόκολλο. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Ωστόσο, για άλλη μια φορά, θα βιώσουμε τη συναισθηματική αναπηρία που διακρίνει τη βασιλική οικογένεια και καταστρέφει όχι μόνο τα μέλη της, αλλά και όσους κινούνται στον περίγυρο. Αλλά αυτά θα τα σχολιάσουμε μετά το τέλος του «The Crown».

Το πρώτο μέρος του «The Crown», λοιπόν, αφιερώθηκε αποκλειστικά στην Νταϊάνα. Παρακολουθήσαμε την γνωριμία της με τον Αλ Φαγιέντ και το τραγικό δυστύχημα στο Παρίσι, που προκάλεσε τεράστια θλίψη στην Αγγλία, και όχι μόνο. Στο δεύτερο μέρος, θα δούμε την βασίλισσα Ελισάβετ να έχει πιο ενεργό ρόλο αυτή τη φορά, αλλά και την γνωριμία του Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.

Η επίσημη περιγραφή του δεύτερου μέρους της έκτης σεζόν είναι η εξής: «Στον απόηχο του θανάτου της μητέρας του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προσπαθεί να προσαρμοστεί ξανά στην καθημερινότητά του στο κολέγιο Ιτον, καθώς η μοναρχία πρέπει να αντιμετωπίσει την κοινή γνώμη. Ενώ πλησιάζουν οι εορτασμοί για το Χρυσό της Ιωβηλαίο, η βασίλισσα σκέφτεται το μέλλον της μοναρχίας με τον γάμο του Καρόλου και της Καμίλα και της αρχής ενός νέου βασιλικού παραμυθιού: αυτού της σχέσης ανάμεσα στους Ουίλιαμ και Κέιτ». 

Μάλιστα, ο δημιουργός της σειράς, Πίτερ Μόργκαν, υποσχέθηκε πως οι σκηνές γνωριμίας της Κέιτ και του Ουίλιαμ «θα συνεπάρουν» το κοινό. 

Δείτε το trailer: