Έχει περάσει μια γεμάτη 6ετία από τότε που το Prison Break επέστρεψε μετά από 8 χρόνια και μας έδειξε ότι ο Μάικλ Σκόφιλντ δεν είχε πεθάνει τελικά, αλλά την είχε σκαπουλάρει και είχε βρεθεί κάπου σε μια φυλακή στην Αραβία. Ή κάτι τέτοιο θυμόμαστε, γιατί έχουν συμβεί τόσα από το 2020, που αμφιβάλλουμε αν υπήρξε ποτέ 5η σεζόν της σειράς.

Μια επιβεβαίωση πως δεν έχουμε παραισθήσεις, ήρθε να μας δώσει η είδηση πως οι άνθρωποι της σειράς ξύπνησαν μια ωραία πρωΐα, μαζεύτηκαν σε ένα τραπέζι σε κάποιο diner στο Λος Άντζελες και όπως είχαν φάει 3 πιάτα scrambled eggs και ένας από δαύτους πήρε τον λόγο και είπε: «Ξέρετε τι θα ήταν πολύ τέλειο; Να κάνουμε ξανά το Prison Break».

Κάπου εκεί όλοι ένιωσαν αμήχανα, κάποιος υποστήριξε πως πρέπει να τον πείραξε η χοληστερίνη από το τόσο αυγό, αλλά αυτός δεν σταματούσε, συνέχιζε, μετά τα πράγματα έγιναν κάπως άβολα, το χαμόγελο έσβησε από τα χείλη, αλλά φαίνεται πως κι άλλοι το ήθελαν πολύ, ψήθηκαν, το συμφώνησαν, ένας πρότεινε να κάνουν blood bonding, συγκρατήθηκαν, αλλά να που η 6η σεζόν θα βγει. Κι όποιος θυμάται τι είχε γίνει στο φινάλε της 5ης, ας έρθει να μας το πει, γιατί δεν παίζει να κάνουμε κανένα catch up.

Το ζήτημα είναι πως σε αυτή τη νέα προσπάθεια (οι πληροφορίες λένε πως θα είναι μεν νέο installment, αλλά σαν συνέχεια της 5ης σεζόν) δεν θα υπάρχει ούτε Σκόφιλντ (ο Μίλερ είχε τονίσει πως ως γκέι δεν πρόκειται να ξαναπαίξει στρέιτ χαρακτήρες), ούτε Λίνκολν, ούτε Σάρα, ούτε τίποτα.

Είναι αξιοσημείωτο πως τη σειρά θα αναλάβει να φτιάξει σεναριακά ο Τζέιμς Έλτζιν, ο οποίος είχε κάνει και το Mayans M.C., δηλαδή το spin off του Sons of Anarchy. Από τα λεγόμενα του ρεπορτάζ του Deadline διαφαίνεται και μια επιθυμία να στήσουν ένα σύμπαν και να στηρίξουν έτσι το Hulu με ένα δυνατό franchise του παρελθόντος.