Τα του πέμπτου κύκλου σας τα είχαμε πει εδώ. Τώρα, σας έχουμε τα πάντα για το φινάλε της βρετανικής σειράς The Crown. Στις 16 Δεκεμβρίου θα γραφτεί ο επίλογος του ιστορικού δράματος, μιας σειράς που συζητήθηκε αρκετά.

Ήδη γνωρίζουμε ορισμένες λεπτομέρειες για το πώς θα κινηθεί η τελευταία σεζόν, με την streaming πλατφόρμα να δημοσιεύει οκτώ φωτογραφίες των πρωταγωνιστών που θα ενσαρκώσουν τους royals.

Το πρώτο μέρος της 6ης σεζόν του The Crown θα επικεντρωθεί στους τελευταίους μήνες της ζωής της Νταϊάνα ενώ το δεύτερο μέρος στις συνέπειες του θανάτου της και την επίδρασή του στην οικογένειά της, τη βασιλική οικογένεια και το κοινό. Θα επικεντρωθεί στα ιστορικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν από το 1997 έως το 2005, μια αρκετά ζοφερή περίοδος για το Παλάτι, καθώς στις 31 Αυγούστου του 1997 η βασιλική οικογένεια ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. 

Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι θα συνεχίσει στον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η Ιμέλντα Στόντον ως βασίλισσα Ελισάβετ, ο Ντόμινικ Γουέστ ως Κάρολος και οι Ρούφους Καμπά και Φλιν Έντουαρντς ως Ουίλιαμ και Χάρι αντίστοιχα. 

Τι θα δούμε στην 6η σεζόν του «The Crown»

Η αρχή της 6ης σεζόν θα επικεντρωθεί στη σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Ντόντι Αλ Φαγέντ (τον οποίο θα υποδυθεί ο Καλίντ Αμπντάλλα), πριν το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι. To οποίο δεν θα παρακολουθήσουμε εν τέλει. Θα καλύψει επίσης την γνωριμία και την μετέπειτα σχέση του Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και θα τελειώσει με ένα κι ‘έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα’, δηλαδή με έναν γάμο: Του Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ, το 2005.

Αυτό που ίσως έχει προκαλέσει αίσθηση και έχει φέρει αντιδράσεις, οι δημιουργοί θα προβάλλουν την Νταϊάνα ως φάντασμα κάποια στιγμή, όπου θα εμφανίζεται στον θλιμμένο Κάρολο. Προφανώς άλλη μία προσπάθεια να κάνουν τον -πλέον- βασιλιά Κάρολο να φανεί συμπαθητικός.