Σε άλλα νέα, εδώ και λίγες ώρες έχουμε το επίσημο trailer του «The Curse» με την Έμμα Στόουν και τον Nathan Fielder.

Το περιμέναμε πώς και πώς; Βεβαίως. Η πολυαναμενόμενη σειρά της A24 και του Showtime φέρνει στην μικρή οθόνη ένα δίδυμο που, αν κρίνουμε από το trailer, έχει τρομερή χημεία. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι και καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με πολλά τραγελαφικά γεγονότα, τα οποία θα πρέπει να ξεπεράσουν για να μην καταρρεύσει ο γάμος τους. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά, μετά το 2018 στο «Maniac» του Netflix, που η Emma Stone επιστρέφει σε τηλεοπτικό ρόλο, επομένως αυτό από μόνο του είναι ενδιαφέρον. 

Η πολλά υποσχόμενη σειρά που θα προβληθεί στο Paramount+, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις 10 Νοεμβρίου, περιλαμβάνει 10 επεισόδια τα οποία υπογράφουν οι Benny Safdie και Nathan Fielder,  με τον τελευταίο να βρίσκεται και στη σκηνοθεσία. Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Samantha Ashley, GiGi Erneta, Barkhad Abdi, Corbin Bernsen και Constance Shulman.

Η υπόθεση λοιπόν του «The Curse» εστιάζει στην ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού που προσπαθεί να κάνει μια αλλαγή στη ζωή του θέλοντας να τεκνοποιήσει, ενώ ταυτόχρονα ξεκινά ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ. Ωστόσο, η ζωή τους και η ηρεμία τους διαταράσσεται από μία απροσδόκητη κατάρα, η οποία θα επηρεάσει τον γάμο τους. 

Η προβολή της σειράς θα ξεκινήσει πρώτα στον Καναδά, ενώ την ακριβώς επόμενη μέρα (11 Νοεμβρίου) θα μπορούν να την παρακολουθήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Αυστραλία, στη Λατινική Αμερική, στην Κορέα, στην Γερμανία, στην Ελβετία και την Αυστρία.