Εσείς είδατε την τέταρτη και τελευταία σεζόν του Sex Education; Αν δεν έχετε προλάβει, τότε οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε για τα σπόιλερς που ακολουθούν. Αν το έχετε ήδη δει, τότε μάλλον ξέρετε ήδη για ποια σκηνή θα μιλήσουμε αφού ήταν μία από τις πολλές είναι η αλήθεια, δυνατές σκηνές του βρετανικού teen drama. Μεταξύ μας, τα κωμικά στοιχεία είναι περισσότερα.

Στο θέμα μας.

Στην τέταρτη και τελευταία σεζόν, ο Otis πρέπει να περιηγηθεί σε ένα νέο σχολείο μαζί με τον φίλο του, τον Eric (Ncuti Gatwa). Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary School στο τέλος της 3ης σεζόν, αντιμετωπίζουν τώρα ένα κοινωνικό εμπόδιο, πιο τρομακτικό από την προσπάθεια να γίνουν δημοφιλείς: την επιβίωση ως τα νέα παιδιά σε ξένο περιβάλλον. Αλλά αν η δημοτικότητα στο Moordale είχε να κάνει με το κύρος και την εμφάνιση, το νέο σχολείο αντιπροσωπεύει κάτι σαν ένα εναλλακτικό εκπαιδευτικό σύμπαν, όπου η μάθηση γίνεται με πρωτοβουλία των μαθητών, η βιωσιμότητα είναι cool και το κουτσομπολιό αποδοκιμάζεται.

Ανάμεσα στα πολλά, πάρα πολλά μηνύματα που προσπαθεί να περάσει το Sex Education (κούρασε κάπως, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση), είναι το πώς μια γυναίκα απαντάει δυναμικά και όπως πρέπει, στα άτομα που λένε τις «εξυπνάδες» τους στο δρόμο.

Η Aimee δεν είχε όρεξη για πλακίτσα, τους βάζει στη θέση τους και η σκηνή έγινε -δικαίως- viral.