Δεν θα σπαταλήσετε το χρόνο σας με αυτές τις επιλογές. Κωμωδίες, δράματα, οικογενειακές ιστορίες, άπιστοι σύζυγοι, λεσβίες γιαγιάδες και η κατάρα του πρώτου φιλιού. Οι Ισπανοί έχουν κέφια κι αυτό βγαίνει στις ταινίες του Netflix.

Χίλιοι Καλοί Χωράνε

Πέντε ιστορίες παρεμβάλλονται η μία στην άλλη και δημιουργούν μια κωμωδία για μια νύχτα όλο σεξ και προοπτικές όπου όλα ανατρέπονται αλλά όλοι παίρνουν ό,τι χρειάζονται. Μια απελπισμένη νύφη, δύο ξαδέρφια χωρισμένα από την εφηβεία, μια παρέα φίλων πρόθυμοι να πειραματιστούν, ένα ζευγάρι παγιδευμένο από τη βαρετή καθημερινότητά του. Μια τρελή ισπανική κωμωδία του Netflix για τις σεξουαλικές φαντασιώσεις και την ικανοποίηση τους. Δεν είναι μια ταινία που παίρνει τον εαυτό της σοβαρά. Μια κωμωδία για μια σειρά ζευγαριών που τολμούν να επισκεφθούν ένα κλαμπ swingers, ένα μέρος όπου οι καθιερωμένοι κοινωνικοί κανόνες και οι προκαταλήψεις μένουν στην πόρτα.

Η Τέλεια Οικογένεια

Η (αυστηρή πεθερά) Λουσία παθαίνει σοκ όταν ο γιος της Πάμπλο της συστήνει τη γυναίκα που θέλει να παντρευτεί, τη Σάρα. Αρχικά, η Λουσία αιφνιδιάζεται από την εκκεντρική οικογένεια της κοπέλας του γιου της. Όμως δεν έχει ιδέα τι επίδραση θα έχει στην άψογη και καθωσπρέπει ζωή της. Κάποιοι άνθρωποι όμως γίνονται κομμάτι της ζωής μας ακόμη κι αν δεν το θέλουμε. Αυτή η ταινία δεν είναι για τον Πάμπλο και τη Σάρα. Η ταινία διαδραματίζεται σε δύο πράξεις, πριν τον γάμο του Πάμπλο και της Σάρας και μετά. Είναι ένα rom-com για την πεθερά. Πολύ αστείο rom-com, μπράβο Netflix.

Ταξίδι του Μέλιτος με τη Μαμά

Έχετε σκεφτεί ποτέ να περάσετε το μήνα του μέλιτος με τη μητέρα σας; Όταν η νύφη παρατά τον Χοσέ Λουίς την ώρα του γάμου, η μητέρα του, Μάρι Κάρμεν, τον συντροφεύει στο υποτιθέμενο γαμήλιο ταξίδι. Τι μπορεί να πάει στραβά; Τα πάντα. «Είμαι σε μια ζωντανή κόλαση», δηλώνει ο Χοσέ Λουίς, τη στιγμή που ανοίγει τις πόρτες της σουίτας για να αποκαλύψει τον παράδεισο. Ο Χοσέ συνειδητοποιεί ότι δεν ξέρει τίποτα για τη μητέρα του. Δύο γενιές προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι θέλει η μία η άλλη.

Αγία Μπάλα

Ένας νεαρός ιερέας προπονεί μια ομάδα αδέξιων μοναχών, με στόχο να κερδίσουν σε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου και να αποτρέψουν τη μεταμόρφωση του μοναστηριού σε ξενοδοχείο. Το μοναστήρι του San Teodosio, το οποίο έχει πολλά χρέη και οδεύει προς κλείσιμο για να γίνει ξενοδοχείο. Οι μονάχοι θα πρέπει να βρουν μια λύση άμεσα σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Ένας νεοφερμένος μοναχός τους πείθει ότι η μόνη τους ευκαιρία είναι να μάθουν ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουν να κερδίσουν το τουρνουά “Champions Clerum” στο Βατικανό. Σκόραρε το Netflix.

Στη Σαχάρα με ένα Σαραβαλάκι

Για να ξανασμίξουν μ’ έναν ετοιμοθάνατο φίλο τους, δύο άντρες ξανακάνουν το ταξίδι Ισπανία-Μάλι, έχοντας μαζί και την κόρη του, με την οποία έχουν απομακρυνθεί. Παίζει ο Ζαν Ρενό. Μια ταινία για χαμένες φιλίες που στην ουσία δεν χάνονται ποτέ πραγματικά.

Η Γιαγιά μου Είναι Λεσβία, ε και;

Δυο γυναίκες στα 70 τους αποφασίζουν να παντρευτούν, προκαλώντας χάος στις οικογένειές τους και απειλώντας τον αρραβώνα μιας εγγονής. Δυο γυναίκες στα 70 τους, αποφασίζουν να βγουν από τη ντουλάπα και να ομολογήσουν σε παιδιά και εγγόνια πως είναι λεσβίες. Μόνο που η εγγονή στο εντωμεταξύ έχει αρραβωνιαστεί έναν συντηρητικό μεγιστάνα και αυτά τα νέα, δεν είναι καθόλου ευκολοχώνευτα.

Παρ’ Όλα Αυτά

Μετά τον θάνατο της μητέρας τους, τέσσερις αδελφές μαθαίνουν ένα συνταρακτικό οικογενειακό μυστικό και ξεκινούν μια περιπέτεια αναζήτησης της αλήθειας για τις ρίζες τους. Τέσσερις αδερφές ανακαλύπτουν ότι έχουν τέσσερις διαφορετικούς πατεράδες. Πρέπει να βρουν τους βιολογικούς τους πατέρες για να πάρουν την κληρονομιά τους. Η αναζήτησή τους οδηγεί σε κάποια απροσδόκητα μέρη, όπως σε ένα μοναστήρι για να μιλήσουν σε έναν μοναχό. Θα γελάσετε.

Το Κλαμπ των Καλών Άπιστων

Τέσσερις παιδικοί φίλοι σε γάμους δίχως πάθος δοκιμάζουν κάτι τρελό: μια μυστική λέσχη για άντρες που απατούν προκειμένου να ξαναφουντώσει ο πόθος για τις γυναίκες τους.

Έρωτας με το Πρώτο Φιλί

Ο Χαβιέρ μπορεί να δει το μέλλον… και τελικά μαθαίνει ποιος είναι ο έρωτας της ζωής του. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: είναι η κοπέλα του καλύτερού του φίλου. Είναι μια από αυτές τις ευλογίες που είναι περισσότερο κατάρα. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Χαβιέ, ο οποίος μπορεί να δει το μέλλον μιας σχέσης με το πρώτο κιόλας φιλί, είναι σίγουρα το αξιαγάπητο αγόρι της διπλανής πόρτας που περιμένεις να δεις σε τέτοιες romcoms.

Amor tóxico

Ένας νεαρός έχει μια σειρά από καταστροφικά πρώτα ραντεβού, μέχρις ότου περάσει μια νύχτα με μια αντισυμβατική κοπέλα που αναστατώνει τη ζωή του. Μερικές φορές η αγάπη πονάει. Ποιος θα τον κάνει να ξεμάθει κάθε προκατάληψη και παρανόηση που έχει χτίσει για τις γυναίκες;