Σνακ. Μια λέξη που στο μυαλό όλων έχει διαφορετική εικόνα. Άλλος θα σκεφτεί το τοστάκι, άλλος πιο μερακλής θα σκεφτεί το σάντουιτς, ένας τρίτος θα σκεφτεί την τούρτα που έχει στο ψυγείο για τις δύσκολες στιγμές. Σνακ όμως είναι, κατά κανόνα, αυτό το μικρό ή συσκευασμένο πράγμα που είναι για το ενδιάμεσο των γευμάτων και δεν έχει και ιδιαίτερα υγιεινό χαρακτήρα. Δεν είναι σνακ η ρυζογκοφρέτα δηλαδή, μην μαλλιοτραβηχτούμε.

Υπάρχει ένας κοινός τόπος για όλους μας όταν ακούμε για σνακ. Σνακ είναι αυτά που βρίσκεις στο περίπτερο. Τα πατατάκια και τα ντορίτος είναι σνακ αλλά με επιείκεια. Για να καταλάβετε τι εννοούμε, αρκεί να διαβάσετε τα σνακ των παιδικών μας χρόνων. 10 συντάκτες του Intronews θυμούνται αυτά που έτρωγαν και με τα οποία αντικαθιστούσαν τα κανονικά τους γεύματα. 10 σνακ, άλλα πιο γνωστά, άλλα όχι τόσο. Όλα τους υποδηλώνουν όμως την ηλικία μας. Ας είναι.

Από Raider σε Twix

Όταν η Raider κάποια στιγμή στις αρχές του 90 έγινε Twix έφαγα μεγάλη στεναχώρια. Για να απολαύσεις μια Raider υπάρχει ολόκληρη τελετουργία. Εκείνη την εποχή ήμουν vocals στους «Φαλ εντ Φαλακρίς» μαζί με 4 φίλους και το σουξέ μας ήταν το τραγούδι : «Το μπουγαδοκόφινο». Εκτός από τραγούδια γράφαμε και συνταγές. Αυτές αν υπάρχουν σήμερα θα τις βρεις στο συρτάρι του γραφείου του Δημήτρη.

Διάβασε τη συνέχεια στο intronews