Η πρώην υποψήφια δημοτικός σύμβουλος στο Ολντ Μπριτζ του Νιου Τζέρσεϊ, Nina Jochnowitz, μοιράστηκε στις 26 Απριλίου φωτογραφίες στο Facebook από το χάος στο δάσος της περιοχήςχ. Όταν οι φωτογραφίες των πεταμένων ζυμαρικών κοινοποιήθηκαν σε μια συζήτηση στο Reddit ξεκίνησαν οι ερωτήσεις για το μυστήριο του Νιου Τζέρσεϊ, Ποιος θα μπορούσε να είχε πετάξει τα ζυμαρικά και γιατί, ειδικά σε μια πολιτεία που είναι γνωστή για την αγάπη της για το ιταλικό φαγητό. Ήταν απότοκο μιας ακύρωσης την τελευταία στιγμή για γάμο; Ένα εστιατόριο που μαγείρεψε για μια ποδοσφαιρική ομάδα και δεν εμφανίστηκε ποτέ τα ξεφορτώθηκε; Οι New York Times ασχολήθηκαν με ένα περίεργο μυστήριο: Πώς και γιατί εκατοντάδες κιλά ζυμαρικών πετάχτηκαν σε ένα κολπίσκο στη Νέα Υόρκη;

https://t.co/z6D1e7u2JJ

Ο Anthony Esposito, ιδιοκτήτης του Via Sposito, ενός ιταλικού εστιατορίου στο Ολντ Μπριτζ που σερβίρει σπαγγέτι, λιγκουίνι, πένες, τορτελίνια και νιόκι, είπε ότι μπορούσε μόνο να κάνει εικασίες για το από πού μπορεί να προέρχονται τα ζυμαρικά. Τα ζυμαρικά ήταν ωμά, αλλά στη συνέχεια ήρθαν οι έντονες βροχοπτώσεις το Σαββατοκύριακο, κάνοντας τους σωρούς να φαίνονται σαν να είχαν μαγειρεύτει. Δύο εργαζόμενοι από το τμήμα δημοσίων έργων της πόλης κατάφεραν να καθαρίσουν την περιοχή σε λιγότερο από μία ώρα. Τελικά το μυστήριο λύθηκε: Οι γείτονες είπαν ότι τα ζυμαρικά  προέρχονταν από ένα κοντινό σπίτι που είναι προς πώληση.

Ένας βετεράνος που πωλούσε το σπίτι της μητέρας του μετά τον θάνατό της φαίνεται ότι βρήκε ένα απόθεμα από παλιά τρόφιμα που είχε κρατήσει στο σπίτι. Προσπαθούσε να καθαρίσει το σπίτι των γονιών του που πιθανότατα είχαν εφοδιαστεί για το τέλος του κόσμου.