Τα έχει αυτά η μπάλα, είναι αντρικό άθλημα, οι οπαδοί παθιάζονται, το εξάρι είναι δρεπάνι και αν δεν κερδίσουμε δεν φεύγετε από εδώ. Κάτι τέτοιο, αλλά δεν θα αλλάξουμε εμείς το μυαλό του Κώστα από το Μπραχάμι, οπότε ας προχωρήσουμε στο θέμα το οποίο δεν είναι άλλο από το ξύλο. Δεν εννοούμε αυτό το φτηνό που αποκαλείται τραπεζάκι για το σαλόνι, εννοούμε το άλλο, αυτό το θέλει δύναμη, γροθιές και ίσως κάποια κινητικότητα. Το ανθρώπινο ξύλο ντε, μεταξύ των ανθρώπων, πώς το λένε;

E, αυτό έπεσε στη Νάπολη πριν από λίγες μέρες και αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήπιαν 2-3 βάις παραπάνω και άρχισαν να σπάνε πράγματα. Ε, δεν ήθελαν και πολύ οι οπαδοί της Νάπολι, όχι και να μας κάνουν μαγκιές στο σπιτάκι μας οι τύποι με τις παντόφλες και τις λευκές κάλτσες, υπάρχει και ένα όριο.

Σε ένα από τα πολλά επεισόδια που είχαμε λοιπόν τις προηγούμενες μέρες, ένας τύπος πήγε να πνιγεί. Ούτε ένα κομμάτι πίτσα δεν μπορούμε να ευχαριστηθούμε πια. Μια κάμερα, που λέτε, κατέγραψε έναν άνδρα που τρέχει κυνηγημένος τρώγοντας παράλληλα πίτσα γιατί δεν ήθελε να φάει καμια ξόφαλτση, μόνο τη φημισμένη κόκκινη σάλτσα και το ζυμάρι.

Το βίντεο με την πίτσα, φυσικά, έχει γίνει viral στα social media μέσα σε λίγες ώρες και δείχνει τη δύναμη της πείνας έναντι της δίψας για ξύλο. Να το θυμάστε αυτό. Να το θυμάστε γιατί και εσείς κάπως έτσι τρέχετε από το ψυγείο στις 4 τα ξημερώματα. 

Για την ιστορία, το περιστατικό έλαβε χώρα στην Piazza del Gesù. Μάλλον θα έχουν καλή πίτσα για να μην την άφησε από το χέρι του. 

https://t.co/r0HnKf1ZGO

Διαβάστε περισσότερα στο Provocateur: 

5 memes αποδεικνύουν ότι η φάση με τα δοκάρια του Ατρομήτου είναι η ζωή μας

Αν ποτέ νιώσεις αποτυχημένος, θυμήσου ότι υπάρχει και η Παρί στο Τσάμπιονς Λιγκ

Δική του σειρά απέκτησε ο Μέσι για να μάθουν όλοι ποιος είναι ο GOAT